Acasa Personale 122 ani de FC Liverpool

122 ani de FC Liverpool

3 minute sa citesti
1
0

Astăzi 15 Martie, dar în urmă cu 122 de ani în orașul englez Liverpool avea să se înfințeze una, sau cea mai frumoasă din punctul meu de vedere, echipă de fotbal profesionist la nivel mondial.

Conform Wikipedia:

Clubul a fost fondat la 15 martie 1892 de către John Houlding, proprietarul lui Anfield. Houlding a decis formarea propriei echipe după ce Everton părăsise Anfield în urma unei dispute asupra închirierii. Numele original avea să fie Everton F.C., dar a fost schimbat în Liverpool F.C. (după ce F.A. a refuzat recunoașterea echipei sub numele precizat inițial).
De la fondarea sa în 1892, Liverpool a câștigat cel mai mare număr de Cupe UEFA, Supercupe ale Europei și Cupe ale Ligii.

Mulți nu cunosc ce înseamnă să fi suporter al acestei echipe. Mulți nu au avut senzația că li se ridică părul de pe mână când la fiecare meci începe să se cânte imnul „You’ll never walk alone”, și la fel de mulți nu au cunoscut bucuria din 2005 când în finala Uefa Champions League, AC Milan avea 3-0 la pauză și noi am revenit surpinzător egalându-i și câștigând trofeul. E ceva de nedescris, și explicațiile sunt în zadar.

Nu am fost fan al altei echipe niciodată. Am susținut FC Liverpool din totdeauna chiar dacă unele lucruri am ajuns să le înțeleg puțin mai târziu.

Ma bucur enorm de mult că sunt suporter al acestei echipe și de-abia aștept să îi văd pe băieți jucând în Champions League. Avem o echipă tânără și foarte complexă, un antrenor pe măsură și spiritul victoriei. Sunt sigur că putem termina sezonul pe primul loc !

La mulți ani Liverpool ! La mulți ani suporterilor ! La cât mai multe trofee ! YNWA !

Incarca mai multe postari asemanatoare
Incarca mai multe de la Suteu Paul
Incarca mai multe in Personale

Un singur comentariu

  1. […] Cronicarul, Elly, Lucian,  Raul, Probiu, Paul, Vienela, Coolnews, sunt rugati sa posteze melodia anti trecerea […]

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Iti recomand si:

Cadourile pentru cei dragi, gata ambalate de la Giftexpress

Cu siguranta simti deja presiunea din preajma sarbatorilor de iarna, cand trebuie sa gases…