Accesorii Sony

Sony este un brand care intotdeauna a reusit sa imi atraga atentia. Cu timpul am avut o serie de telefoane marca Sony de care am fost foarte multumit la vremea respectiva, plus alte mp3-uri, playere video si camere video Sony. Toate acestea am reusit sa le vand pe site-uri de licitatii, mai repede decat ma asteptam. E drept au fost produse de buna calitate, ingrijite si la pret bun.

Cand aveam Xperia, cautasem intr-o vreme accesorii Sony Xperia Z, si chiar atunci aparuse noul smartwatch cu bratara de silicon. Imi doream mult un astfel de gadget, pe care l-am si obtinut intre timp, insa dupa o vreme le-am vandut.
Sunt multumit de produsele Sony si recomand oricarui doritor de smartwatch, smartphone sau orice altceva din gama Sony, sa aleaga cu incredere brandul.

Recent am descoperit o boxa wireless pentru iPod Sony, cat si pentru alte device-uri cu conexiune wireless si pe cat de mica pare, reda un sunet puternic si foarte clar.
As avea nevoie de o astfel de boxa dintr-un motiv foarte bine intemeiat. Deoarece in weekend mai am ocazia sa ies cu prietenii la plimbare prin natura, o astfel de boxa este mai mult decat perfecta pentru a reda muzica de pe tableta sau smartphone.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.