Află de ce au nevoie porumbeii de produse premium de pe produsecolumbofile.ro

Una dintre cele mai răspândite și populare specii de păsări din Europa este porumbelul. Acesta este cunoscut pentru faptul că simbolizează pacea. Datorită acestui fapt, dar și datorită frumuseții sale, multe persoane își doresc să se bucure de prezența lor la evenimentele importante din viața lor, precum căsătoria.

Cu siguranță sunteți obișnuiți cu acest obicei dar și cu prezența porumbeilor în locurile publice, îndeosebi în parcuri. Fiind păsări care se domesticesc ușor, acestea se lasă admirate și hrănite de trecători. Ceea ce nu foartă lume cunoaște este faptul că porumbeii pot fi crescuți pentru practicarea sportului columbofil.

Ce presupune columbofilia?

Aceste păsări au capacitatea de a se întoarce acasă de la distanțe mari. Cunoscând acest aspect, crescătorii le stimulează acest simț al orientării. În prezent sunt organizate concursuri în cadrul cărora porumbeii sunt lăsați într-o locație cât mai îndepărtată, iar proprietarul al cărui porumbel a ajuns primul acasă, câștigă. Pentru a obține performanță este necesară achiziționarea unor produse premium pentru porumbei.

Pe site-ul www.produsecolumbofile.ro găsiți o gamă variată de produse speciale pentru porumbei destinate hrănirii și îngrijirii acestora. Prin intermediul acestora, se pot obține rezultatele la care visați. Oricâtă pasiune și muncă ați investi în antrenarea porumbeilor, hrana acestora joacă un rol esențial. Pentru a câștiga astfel de concursuri au nevoie de vitamine și suplimente care să le întărească sistemul imunitar și care să le ofere energia de care au nevoie.

Ce produse găsești pe produsecolumbofile.ro?

Progresul poate fi obținut prin antrenament, dar și cu ajutorul suplimentelor și vitaminelor. Sistemul imunitar al porumbeilor este fragil și de aceea are nevoie de vitamine și minerale care să le întărească organismul. Printre produsele care previn avitaminoza și sunt disponibile pe site-ul produsecolumbofile.ro sunt Naturavit Plus sau Vitamineral. Alături de acestea puteți achiziționa și suplimente alimentare precum Nutri Powder, care sunt ușor de digerat și care vor ajuta porumbeii să fie în formă înaintea concursurilor. În plus, datorită acestor suplimente, porumbeii se vor recupera rapid în urma eforturilor fizice.

De asemenea, pe www.produsecolumbofile.ro se pot găsi și produse destinate îngrijirii porumbeilor. Unul dintre acestea este ceaiul natural. Prin intermediul acestuia penajul păsărilor va arăta mai bine, fiind mai voluminos și având un aspect îngrijit. Ceaiul poate fi administrat începând cu aproximativ o săptămână înaintea concursului (8-10 zile). Acesta poate fi utilizat și după întoarcerea porumbeilor de la concurs pentru purificarea organismului, dar și în perioada năpârlirii pentru accelerarea procesului de înnoire a penajului.

Sarea de baie este un alt produs cu care pot fi îngrijiți porumbeii. Cu ajutorul acesteia, penajul devine mai fin și mai moale și totodată curăță epiderma, fără a-i provoca iritații. Utilizată cu apă rece, sarea de mare tonifică și stimulează organismul. De asemenea, musculatura porumbeilor se va relaxa, iar procesul de recuperare a lor va fi accelerat dacă produsul va fi folosit în combinație cu apa caldă. Prin băile cu această sare, igiena păsărilor va fi menținută și vor fi înlăturați paraziții externi.

Cu ajutorul produselor de pe produsecolumbofile.ro porumbeii vor fi feriți de boli sezoniere, se vor menține ușor în formă și vor fi gata să câștige orice concurs la care vor participa.

Contact:

0773 774 303

105 vizualizari