Alegerea congelatorului ideal

Alegerea unui obiect de uz casnic, iar aici ma refer mai mult la electronice si electrocasnice e putin cam dificila. Atunci cand dorim sa cumparam de exemplu, un congelator nou, ne lovim mereu de intrebarea “Sa fie o alegere buna ?”. Problema e ca noi romanii ne cam zgarcim la inca 200-300 lei in plus cand e sa alegem un produs de calitate si de zgarciti ce suntem, luam ce-i mai ieftin si ne miram pe urma ca de ce nu a tinut, ca nu e cum vroiam, ca nu ingheata cum trebuie si asa mai departe.

Intotdeauna ramane o urma de indoiala din cauza a doua probleme relativ comune: Bugetul restrans si nevoia cumparatorului.

Magazine sunt multe si care mai de care cu oferte capabile sa-ti ia ochii si sa iti atraga atentia. Cu toate acestea, am vazut ca majoritatea magazinelor online au oferte foarte bune la congelatoarele Beko. Te intrebi “Oare de ce ?” Oare faptul ca Beko este un brand cunoscut si gama de preturi e diversificata tocmai din acest motiv ?

Ei bine, produsele Beko, si aici vorbesc in special de congelatoare – sunt de calitate foarte buna si au si un pret excelent.
Cum facem sa alegem totusi cea mai buna solutie ?

Din experienta mea, iata cateva sfaturi in alegerea unui congelator ideal.
In primul rand, trebuie sa identificam nevoile noastre si sa stabilim un buget pe care suntem dispusi sa il cheltuim. Pe urma trebuie sa avem in vedere urmatoarele lucruri esentiale:

Clasa energetica – arata efiecienta congelatorului din punctul de vedere al consumului de energie. Clasele standard sunt de la clasa G (consum mare) pana la clasa A (consum mic). Va sfatuiesc sa alegeti un congelator clasa A sau A+, pentru ca veti salva energie si bani pe termen lung.
Capacitatea congelatorului – are o mare importanta, mai ales daca e un conglator orizontal precum acesta. In functie de nevoile dvs, va puteti achizitiona un congelator cu o anumita capacitate. Personal, as alege congelatoarele orizontale. Vedeti aici detalii despre fiecare model in parte.
Comenzi si optiuni disponibile – Recomand un congelator cu functii si comenzi, astfel se poate seta exact dupa preferintele fiecaruia. Reglarea temperaturii se face printr-un buton prin care este setat modul de functionare al aparatului. Nivelul 1 inseamna temperatura cea mai inalta, nivelul maxim stabileste temperatura cea mai joasa. Nivelul recomandat insa este cel mediu.

Acestea fiind spuse, sper ca va sunt de folos aceste sfaturi si ca alegerea unui congelator o sa decurga mult mai usor. Recomand gama de congelatoare BEKO.

854 vizualizari