Andra Gogan – Stricati o generatie – Parerea mea

Nu mai amintesc povestea pentru ca majoritatea o stiti. Cei care nu o stiti, cautati pe pe YouTube „Andra Gogan” si o sa gasiti nenumarate pareri, clipuri si tot ce trebuie.

Parerea mea despre distrack, daca se vrea a fi un distrack la adresa unor vloggeri mi se pare un mare pamflet si consider ca majoritatea l-au tratat ca atare pe toate partile. Multi sunt de partea ei, ca are dreptate ca respectivii chiar strica o generatie prin materialele publicate de acestia, altii (majoritatea) in schimb sunt in cealalta tabara si considera ca Andra Gogan si fratele sau Razvan si-au facut-o singuri cu mana lor si acum atrag hate din partea urmaritorilor.

Problema nu e faptul ca acestia au scos o piesa cu un mesaj dur unor vloggeri sau faptul ca vloggerii respectivi strica o generatie, pentru ca s-a dezbatut deja asta si nimeni nu e de parere ca cineva e influentat de acesti vloggeri ( Selly, Mimi si altii din gang ). Nimeni nu strica nici o generatie prin faptul ca publica anumite materiale pe YouTube si ca la acestea au acces si copiii. Problema e mai generala de atat. Generatiile au fost stricate inca din 89 si continua sa se strice tot mai tare de la an la an. Problema e ca noi toti la un loc suntem stricati, tara asta e stricata datorita lipsurilor, sistemului, guvernului si a faptului ca nu dorim o evolutie ca alte state.

E aiurea sa spui ca x sau y e vinovat ca influenteaza negativ o generatie care oricum daca e sa o luam asa, uitati-va doar la copiii din ziua de astazi si vedeti cat sunt de defecti – asa ca nu mai e nevoie sa contribuie cineva la asta pentru ca lucrurile vorbesc deja de la sine.

Clipurile, reactile si tot ce se intampla acum legat in jurul fratilor Gogan, e un pamflet, o porcarie care nu isi avea sensul iar acum toti asteapta sa vada ce se intapla. Va spun eu – nu o sa se intample nimic, decat ca o sa atraga hate tot mai mult.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.