Diverse Mizerii

Aproape mereu gasesc masina lovita sau zgariata in parcare

Acum nu ca as avea eu o masina foarte tare sau ca as fi irascibil din orice, dar m-am cam saturat sa-mi gasesc tot mai des masina lovita sau zgariata in parcare.

Anul asta spre exemplu am depistat vreo 3 zgarieturi noi, majoritatea sunt pe lateral si tot asa si o lovitura destul de zdravana, nu prea sesizabila dar daca te uiti atent, se vede. Si e nasol.

Nu inteleg de unde atata nepasare de la acei oameni care parcheaza langa, se dau jos si lovesc cu usa masina alaturata. De unde atata graba sau nepasare, nu imi dau seama. Doar eu am fost partas la doua cazuri de acest fel in parcarea dintr-un supermarket. Asteptam in masina si la un moment dat se dau jos toti cacatii dintr-o masina alaturata, cu bunica, cu copil, cu purcel si PAAAAC, se aude o lovitura de usa si ma dau de o privire incruntata ca si cum tot eu as fi cel vinovat ca am parcat acolo si nu pot deschide niste inculti usa de masina mea. Evident ca am facut ca toti dracii, ba mai mult mi-am luat si vreo cateva pule in bot ca de ce ridic tonul si injur ca ultimul om, ca doar se intampla ce PULA LUI.

Intradevar si parcarile de la marile magazine sunt foarte stramte, dar daca parchezi frumos si chiar prin absurd sa presupunem ca parchezi in diagonala, dar mortii ma-sii de usa, o poti deschide si mai finut ca sa-ti scoti hoitul din masina, nu trebuie sa o deschizi ca si cum ai iesi dintr-un beci unde ai stat izolat un deceniu si acum ai iesit la lumina. Las-o in colo..

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

Adauga un comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 27 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .