Personale

Avem niste emisiuni TV de tot rahatul

Nu mai urmaresc emisiuni la TV de ani de zile, decenii.. poate chiar secole. E praf televiziunea la noi si am ales sa-mi iau informatia de unul singur – de pe internet. Am preferat sa nu urmaresc nimic din ce se ofera la TV pentru ca sa fim seriosi, are cineva nevoie de emisiuni gen Maruta, Capatos, Neata cu Razvan si Dani si care or mai fi, pentru ca doar astea trei imi vin in minte acum. Nu frate, doar banalitati de genul, emisiuni cu un public de persoane incapabile sa invete ceva, sa poata lua o informatie utila dintr-o emisiune TV, sa fie ceva cu care sa te alegi, sa apreciezi si sa aiba acel ceva care te face sa-ti placa. Dar nu, la noi oamenii (audienta) prefera scandaluri, mondenitati, curve, cazuri sociale si decese – si pe undeva mi se pare normal, asta ceri, asta primesti. De putine ori s-a intamplat sa vad o emisiune unde ai putut sa rezisti o ora sau cat e ca ai gasit ceva interesant, pe gustul tau.

Asta nu e o noutate, dar am ales sa scriu asta pentru ca dintr-o discutie cu iubita mea care mi-a trimis acest clip, mi-am dat seama cat de penibili suntem noi fata de altii. In cazul asta, celebra emisiune americana moderata de Jimmy Fallon. Nici nu e de mirare, dar daca ai urmarit deja clipul, incearca sa-ti imaginezi ca Maruta sau oricine altcineva de la noi ar putea modera o emisiune astfel. Sa trateze subiecte interesante, sa cante sa fie placut si sa incerce sa te tina cu cepele pe ecrane. NU.

Nu as putea spune ca e trist ce se intampla sau ca e o tragedie asta, insa atata timp cat lumea de la noi nu se trezeste din prostie, nu poti schimba ceva peste noapte.

S-ar putea sa te intereseze

Fara comentarii

    Scrie un comentariu

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.