Bilete de avion – online

Cat de usor poate fi sa iti achizitionezi biletele de avion de pe internet. Cu doar cateva click-uri poti sa iti achizitionezi biletul de zbor fara a fi nevoie sa consulti agentiile care presupun mult timp de asteptare. Clasicul bilet a facut loc biletului electronic, care a fost introdus inca din anul 2008, fiind cel mai des utilizat de majoritatea pasagerilor din industria aeriana.

Biletul electronic de avion (ET sau e-ticket) conţine datele înscrise anterior pe biletul de hârtie, în format electronic. Singurul act de care aveţi nevoie este chitanţa itinerarului ce confirmă detaliile biletului pe care l-aţi cumpărat, ca de exemplu numărul zborului, ora plecării, destinaţia, numărul biletului şi informaţii în ceea ce priveşte aeroportul. În timpul călătoriilor, trebuie să aveţi în permanenţă la dumneavoastră chitanţa itinerarului pentru a o putea prezenta angajaţilor aeroportului.

BileteAvion.ro este pe primul loc in Romania la vanzarea de bilete pe internet fiind intr-o continua crestere a standardelor inalte pe care le-au fixat oferind niveluri si servicii incomparabile clientilor ce comanda biletele de pe site.
BileteAvion.ro colaboreaza cu principalele companii aeriene, cum ar fi Swiss, de asemenea pune la dispozitie achizitionarea de bilete swiss.

Fiecare oferta este actualizata zilnic pentru fiecare companie aeriana astfel incat dintr-o singura privire sa va faceti o idee asupra celor mai convenabile tarife de bilete de avion pentru data calatoriei dvs.

Cu ajutorul site-ului BileteAvion.ro calatoresti la cele mai bune tarife in toata Europa. In nici 10 minute poti achizitona usor bilete de avion Bucuresti – Dublin sau bilete de avion Bucuresti – Catania sau depinde ce ruta alegi.

Simplu, rapid si convenabil.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.