Bucataria si gospodina anului 2015

Consider ca bucataria anului 2015 trebuie sa fie cat mai simpla ca aspect si mobilier, dar cat mai complexa in materie de tehnologie.

De-a lungul anilor am intrat in sute sau chiar mii de bucatarii. Unele erau foarte inghesuite ceea ce detest foarte tare, iar altele erau spatioase insa foarte seci. Mereu am preferat o bucatarie cat mai simpla, dar care are in dotare electrocasnice cat mai noi si performante. Pentru mine asta inseamna bucataria prezentului si locul ideal unde servesti si prepari masa.

Pe cealalta parte, gospodina anului 2015 o gasesti foarte rar sau chiar deloc. Nu jignesc pe nimeni, dar uitandu-ma la fetele din ziua de astazi, observ ca acestea nu stiu sa-si faca nici lor de mancare sau curatenie, daramite sa faca pentru o familie. Nu e de luat in deradere, dar fete gospodine mai gasim doar in zonele de la tara unde n-a ajuns inca buiecimea orasului si nici facebook-ul.

Dar totusi, daca vrei sa fii o gospodina desavarsita nu e musai sa petreci tot timpul in bucatarie mestecand in ciorba cu o mana, iar cu cealalta sa maturi. Treaba asta se poate simplifica cu ajutorul unor aparate care-ti vor diminua din sarcinile casnice.

Majoritatea dintre ele le stiti, dar unul foarte util si care trebuie sa fie prezent in bucataria anului 2015, este robotul de bucatarie. Acest aparat face minuni in bucatarie, si scuteste timp si efort. Gasiti aici unul performant de la Philips, care va va scuti de multa munca.

HR7761_00-IMS-ro_RO

Robotii de bucatarie nu sunt o noutate, iar acestia sunt din ce in ce mai sofisticati si au o gramada de functii super folositoare in activitatile din bucatarie. Aceste electrocasnice sunt menite sa ne simplifice munca din bucatarie care de multe ori, stiti prea bine este destul de dificila si de durata.

Pentru mine, pana anul trecut, robotul de bucatarie a fost cel mai important “must have”. Pentru ca nu sunt un expert in bucatarie, cu ajutorul acestui aparat reusesc sa-mi simplific treaba si chiar da randament. Recomand oricui alegerea unui robot de bucatarie de foarte buna calitate pentru ca are o durata de viata mai indelungata si nici accesoriile nu se vor strica.

391 vizualizari