Internet

Buton dislike pe Facebook ?

Se pare ca dupa ani intregi de speculatii si cereri catre Facebook, CEO-ul retelei sociale Mark Zuckerberg ar fi anuntat ca se lucreaza la butonul „dislike”.

Multa lume cere butonul dislike, insa conform spuselor lui Zuckerberg, acesta ar putea fi insotit si de alte butoane precum „interesant”, „trist” sau „regret”, asta datorita faptului ca nu doreste sa transforme Facebook-ul intr-o retea unde se voteaza doar pro si contra.

In cazul unui post ce se rezuma de exemplu la evenimente triste, dezastre, decese si asa mai departe, utilizatorii nu ar putea sa se exprime cu ajutorul butonului „like”.

Din cate imi amintesc au mai fost astfel de speculatii si nu am vazut nici un buton dislike, dar daca sursele zic asta, probabil in curand ne vom alege cu functii noi pe Facebook.

S-ar putea sa te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  cristi
  16 septembrie 2015 at 12:35

  Am mai vazut zvonul asta pe undeva.. Sa fie o idee buna? In principiu daca iti place ceva, apreciezi, daca nu, cred ca poti trece lejer mai departe – internetul e mare. Mi se pare o unealta buna de folosit doar de catre hateri :))

  • Reply
   Paul
   16 septembrie 2015 at 19:33

   Da, la asta ma gandeam si eu cu haterii. Vezi tu, oamenii sunt rai, fie e ceva frumos si merita apreciat, din ura sau cine stie.. apasa cu drag pe dislike :))

 • Reply
  Marius
  16 septembrie 2015 at 14:47

  Pe noi nu ne va ajuta cu nimic. 🙂 Eu chiar pot sa traiesc si fara like si fara dislike 🙂

 • Reply
  Patri
  17 septembrie 2015 at 11:01

  World War III, buton de dislike + imigranti

 • Reply
  Iulian
  22 septembrie 2015 at 23:26

  Din cate am inteles, se va putea alege daca vrei sa adaugi butonul dislike la postarile tale. Oricum, este un dezavantaj mare, dar intr-un fel e bine venit acest buton. De ce? Continutul se va afisa in wall-ul utilizatorilor in functie de numarul de like-uri si dislike-uri, daca numarul de dislike-uri este mare, aceasta nu va mai aparea. Astfel, continutul de proasta calitate poate sa dispara.

  • Reply
   Paul
   23 septembrie 2015 at 8:41

   In concluzie, are si parti bune si negative, depinde in ce scop e folosit.

 • Reply
  alex
  4 noiembrie 2015 at 12:46

  se pare ca nu va exista niciun buton 🙂

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.