Cafeaua de dimineata :)

Cine nu isi doreste sa savureze in fiecare zi o cafea frumos mirositoare, cu o aroma fara gust ars ?
Ei bine nu cred ca exista cineva care sa zica nu, la asa ceva.

De multe ori cand plec dimineata in oras nu prea nimeresc sa beau cafeaua acasa, asa ca intru 10-15 minute intr-o cafenea si savurez rapid acolo o cafea care sa ma tina in starea de veghe peste zi.
Chiar daca nu se compara gustul cafelei facute acasa cu gustul unei cafele preparate de un Expressor Saeco Intelia, conteaza foarte mult si cu cine servesti cafeaua. Mie imi place sa servesc o cafea alaturi de mama sau orice alta persoana apropiata. In diverse cafenele, dimineata nu prea se gaseste lume sau persoane apropiate cu care sa stai la masa, asa ca in putin timp esti nevoit sa servesti cafeaua si sa pleci la treaba.

Intr-un timp aveam acasa un expressor manual care s-a defectat. Acum ma multumesc si cu cafeaua facuta la ibric, dar cum spuneam calitatea unei cafele facute la expressor nu se compara cu cea facuta la aragaz, niciodata. Mai ales ca noile expressoare sunt din ce in ce mai avansate si de inalte standarde. Sunt expresoare profesionale, elegante care beneficiaza de un set de tehnologii revolutionare pentru prepararea mult mai rapida a cafelei.

Saeco granbaristo, este unul din expressoarele care mi-a atras atentia in mod deosebit. Este unul dintre putinele expressoare care se poate intretine si curata foarte usor, beneficiind de functia automata de curatare.
Pe langa asta, mai dispune de o multime de caracteristici cum ar fi: varietatea a 16 tipuri de cafea intr-un singur expressor

367 vizualizari