Calatoreste deasupra lumii cu Blue Air

Vara aceasta tot mai multa lume alege sa isi petreaca vara inafara tarii, calatorind spre destinatii exotice si mai insorite. O parte se duc in vizite la rudele deja stabilite in alte tari, pe cand altii vor doar sa uite de stresul de la serviciu si sa se relaxeze pe deplin pe sezlongurile amenajate din cine stie ce insula..

De cand cu noile preturi la bilete low cost Bucuresti Milano poti sa iti asiguri linistit locul intr-unul din avioanele ce au ca destinatie aceasta ruta, la un pret foarte bun.

Blue Air ofera in continuare preturi extrem de accesibile, lucreaza zi de zi ca seviciile oferite sa fie net superioare celorlalti competitori, dovada o face increderea a milioane de pasageri, ce au calatorit cu avioanele Blue Air de-a lungul tuturor acestor ani si au fost multumiti de fidelitate.

Daca esti una dintre acele persoane care ai de gand sa calatoresti vara aceasta, si vrei sa ajungi rapid si sigur la destinatie, iti recomand sa dai o privire pe pagina Blue Air pentru a vedea intreaga lista de preturi si servicii – vezi preturile
Noua interfata de cautare si rezervare bilete avion online va ofera posibilitatea de a alege data optima de calatorie si pretul cel mai bun pentru a efectua rapid si simplu achitarea biletelor.
Biletele se pot achita direct de pe site, fara a fi nevoie sa stati la agentiile partenere, cu ajutorul cardului de credit/debit iar tot procedeul se va procesa in siguranta.

330 vizualizari