Premium

Care sunt avantajele unui job online? Echipa Prime Studios prezintă oferta de angajare

În ultimii ani în special oamenii au descoperit ideea de work from home, unii chiar au experimentat acest lucru pentru prima dată. Poate chiar ideea de muncă online a fost o noutate pentru unii, dar a fost necesar să ne adaptăm. Mulți dintre tinerii de astăzi preferă locurile de muncă online pentru că au parte de mai mult confort și flexibilitate.

Astfel că puteți descoperi în acest articol:

  • Avantajele unui job online
  • Oferta de muncă oferită de cei de la Prime Studios

De ce preferă unii să lucreze online?

Unele persoane nici nu iau în calcul alt loc de muncă decât cel online. Asta pentru că munca de la birou care se realizează exclusiv online vine la pachet cu mai multe avantaje. Printre acestea enumerăm flexibilitatea unui astfel de job.

Deseori poți lucra de oriunde ești, nu este necesar să fii mereu la birou, ceea ce înseamnă și program mai flexibil. Bineînțeles, contează și ce loc de muncă ai, pentru că nu orice angajator permite acest lucru. Cu privire la munca online citeste mai multe aici.

Un alt avantaj este faptul că, în general, joburile online sunt mai bine plătite. Asta pentru că sunt necesare anumite cunoștințe de operare PC și alte skilluri. Alături de acestea sunt mai multe avantaje de care poți avea parte, important este și ce preferi, dacă îți place să lucrezi astfel. Dacă totuși ești în căutarea unui loc de muncă online, trebuie să știi că și cei de la Prime Studios au o ofertă de angajare studio videochat.

Oferta de muncă la Prime Studios

Această ofertă de muncă se adresează exclusiv femeilor care sunt majore, pentru că este vorba despre un studio de videochat din București. Este un loc de preferat de multe dintre femei, nu doar pentru pachetul salarial avantajos, ci și pentru mediul de lucru plăcut și programul flexibil de muncă. Poți accesa site-ul prime-studios.ro pentru a descoperi și alte informații despre care ești probabil interesată.

Ca și angajată la Prime Studios poți avea parte de:

  • Salariu avantajos: mult peste salariul minim pe economie, la care pot fi adăugate și diverse bonusuri în funcție de performanțele de lucru. Astfel poți avea parte de venituri lunare substanțiale.
  • Program: alegi schimbul în care lucrezi în fiecare săptămână, având 3 opțiuni disponibile: dimineața, intermediar sau seara. Programul este de 5 zile pe săptămână, 8 ore pe zi. Dacă alegi să lucrezi suplimentar vei avea parte și de creșteri la salariu, dar este strict decizia ta.
  • City-break-uri plătite de angajatori: pentru angajata care are cele mai multe ore lucrate online într-o lună firma oferă un city break. Este totul plătit, astfel încât aceasta să se relaxeze după o lună de muncă. Este un mod de apreciere al angajatorilor pentru munca depusă.
  • Ajutor din partea reprezentanților: poți cere oricând ajutorul reprezentanților care te vor ajuta. Nu trebuie să rezolvi singură anumite probleme pe care le întâmpini, vei fi ajutată de angajatori.

Poți accesa site-ul pentru a afla mai multe informații sau îi poți contacta direct la numărul de telefon 0725 165 944 pentru a stabili un interviu.

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 27 de ani și sunt din Bistrița. Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi. Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să posteze.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verifica de asemenea
Close
Back to top button