Diverse Tech

Cartela cu internet mult in Roaming ?!

Nu va mai spun ce inseamna roaming-ul, ce presupune si care sunt politicile sale, pentru ca multi stiti deja lucrul acesta.

De la inceput pot spune ca eu calatoresc foarte mult prin spatiul UE. Mai exact activitatea mea presupune ca astazi sa fiu in Germania, maine in Spania, Italia, Slovenia si mai stiu eu unde. Sunt sofer de camion si strabat in fiecare zi poate si cate patru tari. Ca tot omul de rand am nevoie de conexiune la internet pentru a cauta diverse adrese, trasee, mai niste browsing, social media si tot ce mai trebuie. Treaba nasoala e ca eu mi-am cam furat-o de cateva ori cu optiunile de internet roaming pana am gasit solutia perfecta.

Am testat toate cartelele posibile ce se pot cumpara din Romania si toate au aceleasi optiuni tampite si scumpe. Aproximativ 10GB in SEE la vreo 15€, dar iti functioneaza numai 123 zile, pe urma daca nu iti folosesti cartela in tara (Romania) iti blocheaza serviciile.. tipic. Ai patit, stiu..

Deci daca si tu te regasesti in situatia asta si cand tie lumea mai draga te blocheaza, iti dau un mic pont de unde poti cumpara o cartela cu 70GB net Roaming peste tot in spatiul SEE si nici nu ti-o blocheaza nimeni pe motiv ca nu utilizezi oferta in tara de provenienta a cartelei.

Cartela e de la Vodafone, se gaseste in Spania si se poate cumpara de aici. Costa 30 de euro de inceput – 10 euro SIM + 20 euro OFERTA si ai 70 GB net + minute nelimitate in Romania si Spania. Pe urma o poti reincarca lunar online cu 20 de euro. Dar macar ai 70 GB net nu 10GB.. la aproximativ acelasi pret.

Cu placere!

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

2 comentarii

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 27 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .