Carti tiparite sau in format electronic ?

Personal sunt fan al cartilor tiparite, dar de multe ori am preferat si sa citesc in format electronic pentru ca imi era mai usor sa gasesc un capitol sau o parte din lectura. Totusi cartile tiparite sunt si probabil vor ramane mult timp cele mai uzuale, desi se promoveaza tot mai des cele electronice.

Pana in prezent nu am fost tentat sa-mi cumpar un Kindle prin prisma faptului ca petrec si asa mult timp cu telefonul in mana si pana la urma acest ebook reader ce e ? Nu tot un fel de telefon ? In plus nici nu as vrea sa imi obosesc ochii citind de pe un display, cand pot citi foarte natural si comod o carte fizica.

Majoritatea oamenilor vor raspunde ca prefera cititul clasic, autentic in schimbul celui de pe un ebook, insa paradoxal cititul cartilor pe un ebook pare a fi mai accesibil din doua puncte de vedere: al costului si al faptului ca poti citi oriunde, oricand. Cartile tiparite in general costa mai mult decat cele in format electronic si sunt ceva mai dificil de luat cu tine, sunt sensibile si le poti deteriora mai repede pe cand cele de pe un ebook sunt ieftine sau chiar gratuite si pot incapea mai multe intr-un singur device, fiind mult mai simplu de accesat.

Intrebarea e: Tu ce fel de carti preferi ? Tiparite sau electronice.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.