Casa perfecta | De la vis la realitate

De multi, multi ani, copil fiind visam la acea perioada cand voi fi pe cont propriu, acasa la mine, intr-o casa pe care mi-o imaginam langa un mic lac si inconjurata de o pajiste verde cu copaci in jurul ei, intr-o zona retrasa de urbe, masini si orice altceva ce mi-ar putea bruia linistea.

Cu totii am visat macar o singura data la casa perfecta. De obicei oamenii isi imagineaza casa perfecta ca fiind una de dimensiuni medii, adica nici ditamai palatul, dar nici o cusca de catel. Practic o casuta care sa faca fata tuturor conditiilor pentru un trai decent. Cand e frig sa fie calduroasa, cand e cald sa fie racoroasa, deci sa fie perfecta, nu ?

Ei bine, anii au trecut si visul meu a ramas inca intiparit undeva in creier pana am reusit sa construiesc o astfel de casuta. Si nu oriunde, intr-o zona unde-mi placea mie sa merg intotdeauna cu parintii mei – La Colibita.
Colibita e un coltisor de Rai, cum o mai spun unii turisti care trec pe aici. Sau marea de la munte cum ii se mai zice de cand au aparut multitudinea de pensiuni si cabane pentru turisti.

Initial am considerat-o o casa de vacanta in care-mi voi petrece doar weekend-urile, sarbatorile si zilele libere impreuna cu cei dragi, dar ulterior povestea a luat o alta intorsatura si as putea spune ca a devenit locuita principala – adica de multe ori evit sa merg la apartament si ma duc la casuta mea perfecta – sau ma rog, aproape perfecta.

Zic aproape perfecta pentru ca atunci cand am construit-o nu am luat in calcul anumite aspecte pe care doresc acum sa le imbunatatesc si sa iau treaba in serios. Deoarece e amplasata intr-o zona muntoasa, nu vreau sa stiti cum e sa locuiti acolo la -20 de grade, dar va zic eu. E ingrozitor.

31Asadar, ce mi-ar placea sa imbunatatesc la casuta si sunt hotarat 100% pentru acest lucru ar fi sa o modific pe ici colo, sa-i construiesc o terasa si un foisor + altele, dar as incepe cu izolarea acesteia.
Nu mai e o noutate izolarea locuintelor, iar lucrul acesta nu e deloc costisitor, insa are beneficii importante in ceea ce priveste temperaturile exterioare. Izolarea peretilor joaca un rol foarte important in acest aspect si prima data as incepe cu asta.

Totusi, fiind conectat la internet aproape toata ziua, imi e foarte usor sa fiu la curent cu ultimele noutati asa ca am descoperit o prioritate ideala pentru a-mi imbunatatii casuta. E vorba despre pachetul casa-plus-logo care nu e altceva decat o sumedenie de beneficii si servicii pe care Macon le ofera celor care vor sa construiasca sau sa imbunatateasca, cum e in cazul meu o casa. Cine n-ar vrea sa beneficieze de o asemenea modalitate care ofera casei tale un design placut si util, un mediu de viata sanatos si sigur pentru a putea economisi energie in acelasi timp cu asigurarea unui confort termic ridicat ?


Oferta e foarte buna. Mi se potriveste mai ceva ca o manusa si nu as da cu piciorul atator beneficii pe care Casa Plus le ofera.
In caz ca imi vine ideea sa ma extind, as putea incepe cu – Sistemul de zidarie MACON: blocuri pentru ziduri exterioare si interioare structurale sau nestructurale, elemente pentru placari, mortar adeziv pentru BCA. Este un sistem complet, alcatuit din materiale calduroase pentru realizarea unor constructii sigure, economice si simplu de intretinut.

  • Suport si consiliere tehnica pana la inceperea constructiei / Un avantaj excelent, mai ales ca pentru lucrul acesta se arunca o multime de bani la specialisti, arhitecti sau ingineri.
  • Echipamente si utilaje profesionale – nu multa lume se poate lauda cu instrumente de si echipamente de constructii
  • Livrare directa la santier – un beneficiu extraordinar, mai ales ca in zona aceea imi era dificil sa transport achizitile
  • Posibilitatea de a opta pentru structuri din zidarie portanta sau neportanta
  • Suprafete calduroase, cu o excelenta planeitate şi precizie dimensionala; blocuri de zidarie de dimensiuni mari, usor si rapid de zidit si tencuit
  • Instalatii electrice, sanitare sau de incalzire usor de realizat

1920x585

casa-plus-logo promite confort. Noi oamenii asta cautam – confort, bun gust si siguranta. In curand voi putea beneficia in totalitate de toate acestea cu pachetul Casa Plus de la Macon.

485 vizualizari