Cauti ramele potrivite pentru ochelari? Le gasesti in oferta EXPERTOPTIC

Intr-o lume atat de digitalizata, devine tot mai greu sa avem grija de noi si, implicit, de corpul nostru. Acest lucru se resimte in problemele tot mai serioase de vedere in randul oamenilor, insa, mai ales a tinerilor si copiilor. Este o situatie nefasta, insa este cauzata de faptul ca in societatea actuala majoritatea copiilor fac cunostinta cu gadgeturile mult prea devreme, in loc sa invete sa se joace cu jucarii.

Din acest motiv, multi dintre ei sunt nevoiti sa poarte ochelari de vedere inca de la varste fragede pentru a-si corecta vederea. Insa nu multi stiu faptul ca este indicat odata la ceva timp sa efectuam un consult optometric pentru a vedea daca avem nevoie de imbunatatirea vederii, ori, daca deja avem probleme, sa vedem daca acestea s-au corectat sau agravat.

Pentru aceste situatii putem opta pentru EXPERTOPTIC, locul unde putem avea grija de sanatatea ochilor nostri. In cele ce urmeaza, vom descoperi cateva dintre beneficiile pentru care merita sa alegem serviciile EXPERTOPTIC, ce are mai multe locatii in: Radauti, Suceava, Botosani, Roman si Falticeni.

Ramele de calitate ale ochelarilor confera eleganta aspectului nostru

Pentru cei care purtatul ochelarilor li se pare un adevarat cosmar, trebuie de mentionat ca acestia nu ofera un aspect inestetic chipului, mai ales daca sunt alesi corespunzator.

Atunci cand trebuie sa alegem perechea potrivita de ochelari de vedere trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte. Intr-adevar, daca alegem ochelarii nepotriviti acestia ne pot micsora sau alungi fata, in functie de fizionomia fetei. Aceasta alegere putem sa o facem cu ajutorul cuiva drag, care sa ne expuna parerea sincera, sau cu ajutorul personalului din magazin.

De asemenea, ramele pe care le alegeti nu trebuie doar sa arate bine, ci sa se potriveasca si cu lentilele necesare. In acest sens, nu orice fel de rama este adecvata fiecarui tip de lentila, iar asta din cauza faptului ca lentila poate avea diferite grosimi, in functie de dioptrii.

Ramanem in acelasi registru si mentionam culoarea ca fiind un aspect important in alegerea ramei potrivite intrucat trebuie avut in vedere faptul ca viitoarea rama trebuie sa se asorteze cu nuantele din garderoba noastra. Astfel, culoarea potrivita a ramelor transfera note de eleganta atat noua, cat si tinutei pe care o purtam. Daca trecem la partea financiara si dorim sa aflam un pret rama ochelari suceava, putem afla accesand pagina oficiala EXPERTOPTIC.

Lentilele de contact- pentru persoane nonconformiste

Nu toata lumea prefera traditionalii ochelari cu rame, iar pentru cei mai curajosi exista varianta lentilelor de contact. Acestea au devenit tot mai cunoscute in ultimii ani si sunt populare, mai ales, in randul adolescentilor si tinerilor. Echipa EXPERTOPTIC pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de lentile de contact, insa nu doar cu dioptrii, ci si cosmetice.

Lentilele de contact vin insotite de instructiuni si este indicat a se utiliza doar pentru perioada recomandata. De asemenea, clientii pot opta pentru lentile de contact daca au de desfasurat activitati sportive, care sunt imposibil de realizat cu ajutorul ochelarilor normali. Indicat este ca acestea sa nu fie purtata in timpul noptii sau la contactul cu apa si trebuie igienizate in mod corespunzator.

Prin urmare, fiecare persoana poate alege ce isi doreste sa poarte, ochelari de vedere sau lentile de contact, insa, inainte de toate, este necesar sa efectueze periodic cate un consult optometric pentru a vedea in ce stare se afla vederea.

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

717 vizualizari