Cel mai autentic machiaj de Halloween

Anul acesta de Halloween am ramas pur si simplu fara idei cand a venit vorba de ce costum o sa port. Deja vampir am fost anul trecut, pirat acum doi ani si daca nu ma insel, acum trei ani am fost costumat in doctor sau superman, nici nu mai retin. Oricum nu voiam sa o iau iarasi de la capat pentru ca majoritatea se costumeaza in aceste personaje si nu doream sa ma numar si eu printre ei, asa ca m-am tot uitat in stanga si in dreapta pe internet dupa idei de costume.

Am gasit printre altele si costume de dracusori, personaje din filme si din desene animate, insa eu cautam altceva – ceva mai original si unic. Nu ma interesa neaparat o masca sau un costum in care sa fiu deghizat, ci mai degraba cautam machiaje sau culori body painting pentru a ma machia cineva in zombi. Era singura idee trazanita de a ma costuma in ceva original de Halloween.
Pe langa toate astea si cunosteam pe cineva care sa ma machieze. Deci aveam nevoie doar de machiajul propriu-zis de zombi.

Cautand in continuare astfel de machiaje, am ajuns la un moment dat pe Profiart.ro, un site ce comercializeaza vopsea pentru pictura si acest tip de machiaj de care aveam eu nevoie. M-am bucurat enorm de mult ca am gasit la ei pe site alb de clovn si efecte speciale pentru sange + celelalte accesorii esentiale pentru machiaj la un pret super bun. Le-am comandat imediat si au ajuns acasa a doua zi.

Vreau sa spun ca ce a iesit a fost de-a dreptul fantastic. Maria, o fost colega de liceu m-a machiat in asa fel incat eram de nerecunoscut. Puteam sa merge pe strada linistit, ca nu ma putea recunoaste nimeni la infatisare.
A fost cel mai autentic machiaj de Halloween si am fost si premiat pentru asta.
halloween_zombie_make_up_by_ajimix-d4fi97g

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.