Cica a aparut guma Turbo

Am auzit în ultima perioadă că guma Turbo a reapărut în magazinele din România. Cu toate acestea, îmi este dificil să cred, având în vedere că în magazinele din orașul meu nu am reușit să o găsesc încă.

În acea perioadă în care guma Turbo se găsea chiar și în cel mai mic magazin din spatele casei, cred că am mestecat o cantitate impresionantă de gumă. Atunci când mergeam la magazin și rămânea rest, aveam mereu dilema: să primesc restul sau să aleg gumă în locul banilor. Desigur, a doua opțiune era întotdeauna preferată. Fără să mai menționez toate abțibildurile lipite peste tot în casă. Aveam aproape întreaga colecție de mașini lipită pe partea din interior a ușilor dulapurilor :)).

Chiar dacă în copilărie am mestecat baxuri întregi de gumă Turbo, sincer să fiu, nu îmi amintesc gustul acum. Am auzit că există chiar și odorizante cu miros de guma Turbo, însă părerea mea este că nu se compară cu originalul. Sunt cu adevărat curios dacă se vinde în vreun loc guma Turbo. Îmi este dor de acea perioadă plină de amintiri.

1.914 vizualizari