Cine spune ca..

..nu poti bea bere in timp ce scrii pe blog ?
No one. Pana la urma ce, doar nu sunt la volan, savurez si eu o noua bere pe care am zarit-o imediat ce am intrat pe taramul barbatilor, raionul cu bere.
becks gold

E vorba de BECK’s Gold si ciudat sau nu, am aflat de ea doar astazi desi are ceva vechime de cand a fost lansata, doar astazi am vazut ca pe langa clasica sticla verde de BECK’s pe care o stiam, mai e una frumos colorata, parca ceva mai excentrica. Denumirea (Gold) si culoarea aurie mi-au atras atentia si un-doi am pus in carut 4 sticle pentru acasa – eram curios doar.

BECK’s Gold se simte si stiam asta inca de cand am luat-o de pe raft. Am vazut eu ca are 4% alcool si ceva dadea cu virgula, stiam ca nu e o bere normala, ca e mai usoara si rafinata tocmai de asta am aflat tot de la internet ca BECK’s Gold e considerata berea fresh thinker-ilor sau mai pe romaneste BEREA CELOR CARE GANDESC LIBER. Si stiti ce ? Eu sunt unul dintre ei. Ciudat, dinamic, nonconformist.. BECK’s Gold ma descrie daca nu perfect, aproape perfect.

Ei bine BECK’s a lansat aceasta bere sa arate ca indiferent de domeniu, lucrurile pot fi realizate si in alt mod. In acest caz, BECK’s GOLD demonstreaza că o bere poate fi altfel. De asemenea pe langa aceasta bere, care vreau sa va zic ca imi place, chiar e pe gustul meu.. s-a lansat si o aplicatie pe Facebook “Cine spune ca” unde poti vedea si propune experiente diferite. De exemplu: “Cine spune ca nu poti impodobi un brad de Craciun in plina vara ?”, sau “Cine spune ca nu poti juca tenis de picior pe acoperisul unui bloc ?”

Huh ? Ati prins ideea ? Ce mai asteptati, accesati aplicatia si vedeti si voi ce se mai poarta.


Clipul de mai sus mi s-a parut interesant. Campania de promovare BECK’s Gold e bine inspirata, te surprinde, te face sa te simti parca mai bine si de ce zic asta ? Pentru ca daca ati urmarit clipul ati vazut surprinderea persoanelor care bineinteles nu se asteptau sa gaseasca “buna dispozitie” in lift.
As putea sa o descriu in mai multe cuvinte, dar ma limitez doar la 3 – surprinzatoare, creativa, impresionanta.

439 vizualizari