Computere si periferice la a doua mana

In general, componentele performante ale unui PC sunt destul de costisitoare. Multi dintre noi insa nu ne putem permite un procesor de ultima generatie nou, o placa video cu capacitati mai mari sau un monitor mai plat si chiar daca le vrem neaparat apelam la produsele second hand.

Perifericele second hand nu sunt neaparat produse de care unii vor sa scape sub orice pret, din contra sunt produse pe care le poti achizitiona mult mai ieftin, la un pret avantajos fata de pretul de pe rafturile magazinelor – indeplinind aceleasi standarde si nevoi.

Recent mi-am achizitionat o imprimanta laser second hand la jumatate de pret fata de cea din magazin. Arata si functioneaza impecabil si am economisit si ceva bani de buzunar.
Nu vreau sa ma consider zgarcit, insa consider ca m-am ales cu un produs identic cu cel din magazin la jumatate de pret si am facut o afacere buna alegand o imprimanta buna din atatea multifunctionale laser second hand.

Momentan ma intereseaza un monitor, insa cand voi avea ceva bani stransi, pana atunci ma gandesc ce sa aleg dintre aceste monitoare touchscreen second hand.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.