Credite de nevoi personale

In ziua de astazi e foarte dificil sa iti gasesti un loc de munca bine platit, iar lipsa fondurilor pentru unele persoane si in cel mai rau caz pentru unele familii duce la dificultati si mai mari pe langa traiul de zi cu zi. E aiurea si foarte absurd sa stii ca traiul tau depinde doar de niste hartii pe care le obtii foarte greu si de multe ori nu reusesti acest lucru.

Datorita acestor probleme au aparut creditele de nevoi personale. Provident este un grup care se ocupa de aceste credite de nevoi personale si acorda imprumuturi financiare de valoare mica pe durata scurta de timp. Provident se adreseaza in mare parte persoanelor cu venituri medii, ce doresc sa imprumute sume mici pentru nevoi specifice, rapide pe care sa le poata de asemenea restitui in functie de posibilitatile fiecaruia.

E de mentionat ca solicitarea unui credit de nevoi personale nu necesita foarte multi pasi si ai nevoie doar de doua acte pentru a primi banii in 48 de ore, cu rate fixe si fara garanti si garantii.

Cunosc multe persoane, care au solicitat un astfel de credit de la Provident, au fost aprobati si au primit banii in mai putin de 48 de ore. Se poate solicita un credit cu suma intre 500 si 3500 RON si perioada pentru care vrei sa achiti rata. Clientii existenti, in functie de comportamentul de plata si veniturile de care dispun pot solicita credite pana la 5000 RON fara a avea nevoie de giranti sau garantii materiale.

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.

Costul unui împrumut depinde de tipul acestuia, adica de suma imprumutata si de numarul de saptămani in care se face restituirea. Costul total este fix pentru fiecare tip de imprumut si include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.