Din lume

Cu depresia nu-i de joaca..

Ca suporter Liverpool am aflat doar astazi de acest eveniment tragico-stupid, intamplat in timpul finalei UEFA Champions League din 2005 dintre AC Milan – Liverpool FC.

In data de 25 Mai 2005 in ziua finalei, Mark Houghton un suporter al Liverpool FC s-a spanzurat la pauza meciului de finala, atunci cand formatia italiana conducea cu 3-0. Fiind o persoana depresiva, Mark si-a pus capat zilelor in timpul partidei cand pentru „cormorani” castigarea trofeului UCL parea imposibila. Totusi echipa englezeasca a reusit sa marcheze rapid 3 goluri in jumatatea a doua a meciului, iar la penalty-uri si-a asigurat a cincea victorie istorica in finala UCL.

Mark Houghton suferea de depresie de cand si-a pierdut slujba de stivuitorist ca urmare a unui accident in urma cu doi ani. Ranirea suferita i-a provocat dureri aproape constante la spate si la umeri.

Iubita lui Mark a spus ca acesta a fost un fan al „cormoranilor” de-o viata. Moartea legendei de pe Anfield, Emlyn Hughes il suparase de asemenea foarte tare. Conform marturiilor prietenei sale, medicul legist a spus: „Noaptea in care a murit Mark a fost noaptea finalei Ligii Campionilor. La 21:00, cand i-ati gasit cadavrul, Liverpool era condusa cu 3-0.

„Este genul de persoana care ar fi afectata de un astfel de scor ?”

Iubita sa a spus: „Nu ma pot gândi la un motiv pentru care a facut asta.”

Acuma ce sa zic, situatia poare parea hilara si ar fi multe de zis, insa de morti numai de bine, totusi cu depresia nu-i de joaca.

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 27 de ani și sunt din Bistrița. Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi. Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să posteze.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verifica de asemenea
Close
Back to top button