Majoritatea smartphone-urilor de astazi au constructia exterioara din sticla si aluminiu. Aceste doua materialele ce stau la baza asamblarii cam oricarui gadget, sunt cele mai sensibile la zgarieturi si imposibil sau greu de reparat. Desi tehnologia a avansat si in momentul de fata avem Gorilla Glass Victus care promite rezistenta foarte mare la cazaturi si zgarieturi, totusi dupa o perioada de utilizare pe device-uri vom observa urmele de uzura.
Nimic nu e mai dureros decat sa vezi telefoane cu dispay-uri ciobite si zgariate, desi poate au numai cateva saptamani de utilizare. Asta e, nu sunt facute din diamant sau safir si involuntar la un moment dat apar loviturile si zgarieturile.
Huse
Personal, am incetat sa mai utilizez clasicele huse din cauciuc, plastic, piele sau mai stiu eu ce. Sunt foarte mari, greoaie si nu iti ofera acea senzatie “friendly” de utilizare a telefonului. Am avut cam din toate categoriile de huse, de la originale pana la aftermarket si implicit cu sau fara de ele, tot am reusit sa zgariu sau sa pun capat vietii catorva telefoane. Cu alte cuvinte, ori ai, ori nu ai.. cand e sa-l faci praf, il faci.
Folie
Folia, fie ca vorbim de cea de sticla sau cea cauciucata, sunt de parere ca merita aplicata, daca nu esti prea atent cu telefonul tau si il asezi pe anumite suprafete care lasa zgarieturi. Sunt diverse folii 360° care protejeaza foarte bine telefonul si nu necesita sa-i mai pui si husa. Eu varianta aceasta o folosesc si pana in prezent smartphone-ul se prezinta intr-o stare ca din tipla. Ma ajuta acest lucru pentru ca nu prea tin telefoanele si le schimb aproape anual. Un telefon ingrijit fara zgarieturi si ciobituri are sanse mult mai mari de vanzare la preturile de pe piata.
Multumesc pentru recomandari!
Super site-ul, multumesc pentru recomandare!
Eu folosesc folie de sticla, categoric merita sa-i pui. Acum nu stiu care e mai buna dar experienta mea cu foliile de sticla a fost pozitiva.
Categoric merita, mai ales in cazul zgarieturilor care tind sa fie frecvente si foarte deranjante.