Personale

de blog..

Nu am zis si nu as vrea sa o zic niciodata ca am sa renunt la blog. Pe blog(uri) scriu de prin 2011 si chiar daca am fost sau nu activ in blogosfera, el nu a incetat sa existe si in acelasi timp nici eu nu am renuntat.

Blogging-ul e misto, mai ales daca o faci din pasiune, iar pe langa asta mai poti obtine si unele venituri. Pana una alta cu ajutorul comunitatii de bloggeri, am descoperit lucruri noi si implicit persoane cu care tin legatura destul de des.

In ciuda faptului ca nu sunt un blogger profi, unul care isi pregateste subiecte in avans, scrie articole si le programeaza pentru a fi publicate in cateva zile, cauta si se informeaza cu tot ce e de actualitate, eu am ramas cam la fel. Cand aveam ceva de zis, veneam aici si incepeam sa tastez. Unele subiecte interesante, altele mai putin interesante, dar le scriam pentru mine si pe urma pentru cititori. 

Cu timpul lucrurile s-au mai schimbat. Din putinul timp care mi-l dedicam blogului, a aparut si job-ul care imi rapea in proportii mari vremea si cheful de blogareala. Intram doar foarte scurt, citeam doua-trei bloguri dar nu mai comentam ca alta data. Citeam, ieseam si atat.  De scris la mine pe blog ceva, nici vorba.

Usor usor, mica mea comunitate s-a dus si pe buna dreptate, de ce ar intra zilnic sa vada aceelasi homepage cu subiectul citit acum 4 luni. Nu mai scriam nimic si nu era material de citit si dezbatut.

Astazi mi s-a facut dor si am intrat sa-l mai aranjez putin pe la tema si unele widget-uri. Am avut un feeling misto, un feeling pe care nu l-am mai avut de multa vreme. Mi-a facut placere sa intru si sa mesteresc ceva pe aici si inclusiv sa scriu articolul asta, care apropo nu are nici o tema, ci e scris doar pentru mine ca sa-mi aminteasca unele chestii.

Am intrat si pe la vechii mei prieteni bloggeri si am vazut acelasi lucru ca si pe blogul meu. Liniste, articole scrise in intervale lungi de timp. Unul postat acum o luna, urmatorul la 3 saptamani si tot asa.

Dau vina in mod deosebit pe timp. Blogul ocupa mult timp si timpul nostru e limitat. Intr-o zi ai multe lucruri de facut si nu poti sta doar pe blog, asta in cazul in care iti castigi existenta din blogging, dar pentru mine, care am si job, o viata personala si pregatiri pentru viitor, blogul nu e tocmai principala activitate care o am.

In orice caz, el o sa stea aici si nu o sa ma paraseasca prea curand.

 

S-ar putea sa te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    Cătălin
    31 martie 2017 at 0:02

    Ce să zic șef.. spor la lucru și la blogăreală. Cam la fel, cum faci tu, așa fac și eu, când și dacă am timp, dar de închis nu se pune problema.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.