De ce este nevoie sa alegi un fotograf profesionist pentru nunta ta ?

Fara sa lungesc vorba, un lucru e cert – orice cuplu ce are de gand sa-si uneasca destinele pentru restul vietii trebuie sa-si aminteasca intotdeauna de acest minunat eveniment din viata lor si cum altfel decat prin fotografii si filmari. Amintirile de la propria nunta trebuie sa fie nepretuite si nu e ca si cum ai fotografia ceva in stil amator, aici nu e loc de asa ceva, trebuie neaparat ales un fotograf profesionist care stie ce face, stie sa prelucreze fotografia si cum sa te puna in evidenta – Asta trebuie sa ramana in amintire, ceva frumos si unic.

In ultima vreme am observat ca tot mai multi fotografi isi fac reclama prin mediul online si curios din fire am dat o geana pe la portofoliile acestora. Unele fotografii de la evenimente sunt foarte bune, insa majoritatea din ele se vede ca nu sunt prelucrate indeajuns si sunt ocolite detalii vizibile. Nu zic ca nu au scule bune, insa le lipseste acel ceva. Acel ceva ce pune in evidenta persoana sau persoanele din fotografie.

Un fotograf cu un portofoliu foarte frumos ce mi-a atras atentia este cel de la Jadoris Photography, fotograf nunta Sibiu care din punctul meu de vedere se ridica la inaltimea asteptarilor. Sunt de parere ca acest fotograf profesionist merita atentie daca esti in cautarea unui fotograf pentru nunta ta sau orice alt fel de eveniment si crede-ma nu o spun eu, o spun online in mod public diversi clienti. Iata cateva motive pentru care recomand un fotograf bun pentru nunta:

  1. Fotograful trebuie sa transmita emotii. Daca iti doresti amintiri unice, capabile sa trezeasca emotie chiar si peste 30 de ani, cand timpul va fi trecut si o sa prezinti nunta ta nepotilor, trebuie sa apelezi la un fotograf de nunta capabil sa surprinda emotia la fata locului. Aici nu e loc de greseala, fotograful cu pricina ori are suflet pentru asa ceva, ori nu.
  2. Portofoliul de pe site este mai mult decat important. Iti faci o parere destul de corecta despre un fotograf de nunta in momentul in care-i rasfoiesti portofoliul. Acolo vezi clar ce a pozat, pe cine si cel mai important, daca este un fotograf capabil sa transmita emotie. Nu e bine sa acceptati la nunta fotografi pe baza de recomandare, ca a mai fost si la X la nunta sau chestii de genul. E bine sa vezi cu ochii tai stilul omului si daca este un artist capabil sa capteze emotie.
  3. Pretul nu trebuie sa fie niciodata foarte mic. Stiu, multa lume chiar asta cauta, un fotograf de nunta capabil sa vina la eveniment pe bani foarte putini. Nu fratilor, amintirile de la nunta sunt foarte importante, ele nu au pret. Daca doriti ceva de calitate, si probabil doriti, trebuie sa va asigurati de faptul ca lasati evenimentul in seama unui profesionist serios, care o sa coste.

Asadar, atat timp cat reusiti sa intelegeti faptul ca o fotografie de nunta de calitate o să aiba un pret pe masura, ca fotograful se alege in functie de portofoliu si de capacitatea de a transmite emotie, totul o sa fie bine. O sa aveti cel mai probabil la evenimentul vostru un fotograf care va va oferi amintiri minunate.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.