De ce se inchide Zenly ?

Cel mai probabil ai vazut si tu acel pop-up din aplicatia zenly care te informeaza ca a venit vremea sa ne luam ramas bun de la aplicatie..

ZENLY, populara aplicație de cartografiere socială pe care Snap a achiziționat-o acum cinci ani, se va închide pe 3 Februarie.

Aplicația a fost creată in 2011 de o echipa din Paris. Era un serviciu de rețea socială bazat pe locație, care permitea utilizatorilor să-și partajeze locația prietenilor și membrilor familiei. Aplicația a crescut în popularitate cu peste 10 milioane de descărcări pe iOS App Store și Google Play Store.

Snap Inc., compania din spatele Snapchat (MUIE snepcet), a cumpărat Zenly pentru o sumă nedezvăluită în 2015. De atunci, compania a lucrat pentru a integra Zenly în propriul portofoliu de produse de aplicații de mesagerie, inclusiv Snapchat și WhatsApp, precum și platforma sa de camere cu realitate augmentată numită Spectacles.

Cu toate acestea, odată cu lansarea recentă a noii lor caracteristici de hărți numită Snap Map, care oferă utilizatorilor o experiență mai personalizată, arătându-le unde se află în relație cu prietenii lor și cu alt conținut de pe hartă, se pare că această achiziție nu mai este necesară pentru Snap Inc.

Motivul real pentru care Zenly se inchide:

Recent compania-mamă a lui Snapchat, Snap, a surprins pe toată lumea anunțând că va închide Zenly ca parte a unei runde de concedieri. Sigur, Zenly nu era la fel de mare ca Snapchat. Desigur, nu a existat o strategie de monetizare. Dar per ansamblu Zenly a fost o aplicație populară, inovatoare și extrem de promițătoare.

De asemenea Snap Inc. a luat decizia de a nu vinde Zenly unei alte companii sau de a crea o companie spin-off, ci a preferat sa incheie toate socotelile prin alte metode.

Toate acestea ne conduc la finalul Zenly, aplicația socială care te-a ajutat să petreci mai mult timp cu prietenii și să descoperi locuri noi.
Mi-am creat contul Zenly pe 20 Decembrie 2020 (mai exact in urma cu 707 zile). Și acum,in momentul cand public articolul mai am 58 de zile pentru a folosi aplicația. E nasol pentru ca aflam mereu unde se afla membri familei, prietenii, colegii de munca. A fost fun..

3.373 vizualizari