De ce soft de pontaj ?

Ca administrator de firma, e dificil sau chiar foarte dificil sa ti evidenta angajatilor, indiferent de numarul acestora. Fie sunt 5 sau 200, nu ai cum sa stii cu exactitate cate ore sau ce activitate a depus angajatul X sau Y in perioada stabilita. Lucrul acesta nu este imposibil, dar necesita putina atentie si stiinta din partea departamentelor de resurse umane.

Inainte.. cu ceva ani in urma, pontarea angajatilor se facea manual, frumusel cu creionul pe hartie – operatiune ce dura extrem de mult si nu se putea fara sa gresesti sau sa omiti ceva. Sa fi tinut evidenta unei firme in cadrul resurselor umane, trebuia sa fi pur si simplu robot. Necesita concentrare foarte mare, analizarea eventualelor erori atat financiare cat si a timpului de munca.

Totusi, de cand a inflorit industria aceasta si au aparut calculatoarele, treaba s-a simplificat din ce in ce mai mult. Actualele fise de activitate zilnica pot contine, pe langa orele de incepere si de terminare a programului, informatii detaliate despre tipul de sarcini pe care angajatii le au de indeplinit in cadrul unui proiect, gradul de dificultate sau problemele cu care se confrunta pe parcursul orelor lucrate.

hrpAsadar, treptat dar foarte sigur documentele fizice au inceput sa dispara, iar activitatea zilnica a angajatilor fiind administrata cu ajutorul diferitelor programe, cel mai frecvent fiind pontajul in Excel. Cu totii am auzit sau am lucrat macar o singura data cu Excel.

Ei bine pentru toate aceste operatiuni pe care le genereaza joburile din zilele noastre, pontajul in Excel nu mai este atat de complex. Managementul activitatilor zilnice a angajatilor a devenit o activitate complexa, care necesita o solutie pe masura. Softurile de management al timpului si de pontaj au preluat informatiile administrate in Excel si au adaugat altele, astfel incat, la finalul zilei, angajatorul sa aiba un tablou complet al activitatii salariatilor sai.

De ce si de unde sa folosesc un soft de pontaj ?

In primul rand pe hrp.ro gasesti un astfel de soft de pontaj care genereaza mai mult decat o fisa de pontaj obisnuita, oferind departamentului de resurse umane posibilitatea sa inregistreze si sa administreze cu usurinta o multitudine de informatii legate de evidenta timpului lucrat pe tipuri de ore: ore de noapte, ore suplimentare, ore in timpul sarbatorilor legale, ore de recuperare etc. Totusi, e bine de stiut ca o astfel de aplicatie poate fi si primul pas pentru calculul salarial.

Esti administrator si ai nevoie de o imbunatatire a pontajului ? Contacteaza echipa HRP si cere detalii cu privire la acest soft de pontaj.

320 vizualizari