As putea spune ca sunt un consumator inrait de cafea – mai ales de cafea facuta la expresor. Aproape in fiecare dimineata cand ma grabesc si trebuie sa ajung undeva, opresc rapid la o cafenea sau la un dozator de cafea, imi iau o cafea facuta la expresor si o beau pe traseu – Dupa mine, cafeaua la expresor e cea mai bine preparata. Nu se compara cu cea facuta acasa la ibric sau la clasicul aparat de cafea. Veci.

In ciuda faptului ca un expresor ceva mai profesional este cam costisitor pentru bugetul meu, pana la urma tot o sa pun in aplicare planul si tot imi iau un astfel de aparat de cafea.
Sincer sa fiu, in momentul acesta ma multumesc si cu cafeaua facuta la foc (ibric), insa totusi, eu fiind consumator inrait de cafea, la fel si ceilalti din familia mea, un astfel de expresor de cafea nu ar trebui sa ne lipseasca din bucatarie.
Uneori mai vin pe la noi musafiri sau prietenii mei si pana caut ibric, cafea, zahar, trebuie sa stau langa aragaz, si toate cele, deja trec 10 minute si cafeaua inca nu e gata, asta ca sa nu mai zic ca de multe ori o ard.

Ei bine, o sa le propun si alor mei sa punem mana de la mana si sa cumparam neaparat un astfel de aparat. Poate chiar unul dintr-o gama mai ieftina de espressoare, ca pentru o simpla bucatarie e mai mult decat perfect, doar nu avem cafenea pana la urma sa luam unul scump. Un expresor e ideal, pentru noi, „dependetii de cafea”. Chestia cu expresorul e un adevarat lux – apa, boabe de cafea, zahar – apesi butonul de pornire si gataaaa – “licoarea neagra” poate fi servita.

Auzisem la cineva ca indicat ar fi pentru acasa un expressor cu rasnita deoarece se obtine un expresso cu mult mai delicios din boabe, ceea ce inseamna ca nu e nevoie sa umblu prin market dupa cafea macinata.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.