Despre PES 2018 – noutati, imbunatatiri, gameplay

DEMO PES 2018 poate fi testat offline pe console incepand de azi 30.08.2017 in EUROPA avand la dispozitie doua stadioane (Camp Nou si Signal Iduna Park) si 8 echipe licentiate (FC Barcelona, Borussia Dormund, FC Liverpool, Inter Milano, Corinthians, Flamengo, Boca Juniors, River Plate, Colo Colo, Argentina, Brazilia, Germania).

As incepe prin a-i face hate acestui joc ce urmeaza sa fie lansat pe 14 Septembrie si sa zic din start ca nici anul asta nu o sa fie peste FIFA. De ce ?

Gameplay

De vreo 2 zile e disponibil pe PS4 pentru conturile de Noua Zeelanda si probabil si pe XBOX, varianta DEMO pentru PRO EVOLUTION SOCCER 2018, versiunea de anul acesta care a promis la fel ca in anii precedenti ca o sa fie peste rivalul FIFA. Ei bine, l-am luat si eu, iar in ciuda faptului ca este mediatizat in toate partile, tin sa cred ca e o varianta spoita a aceluiasi PES obosit pe care l-am jucat de la 2012 incoace. Aceleasi desene animate, aceleasi miscari robotice, acelasi meniu si prea putine noutati.

Nu am inteles de ce niponii astia de la KONAMI se mint singuri de atata timp si totodata ne mint si pe noi ca vor face PES-ul superior FIFA din toate punctele de vedere. Sincer deja nu mai cred gluma asta, iar inafara de grafica fotbalistilor si al stadioanelor, nici o noutate foarte wow in gameplay.

Imbunatatiri

Foarte multe imbunatatiri aduse fata de varianta precedenta nu am observat. Parca.. doar parca, pasele merg ceva mai precise, miscarile portarilor par mai reale, se face pressing mai mult si am observat ca nu se mai bucura atat de tare la un simplu gol. In rest mai nimic.

Ma asteptam sa vad altfel contrastul la teren, iar in caz ca va intrebati cum arata, ei bine arata precum unul facut in paint. Imi aduce aminte de FIFA 2010.

Ovidiu Patrascu, campion la FIFA a facut un gameplay dupa noul PES 2018, dar ceea ce prezinta el e departe de realitate. In primul uitati-va la comportamentul adversarilor in timp joaca pe o dificultate la care si un n00b poate marca. Raman la ideea ca si anul acesta PES nu e altceva decat o gluma proasta.

Ce parere aveti de noul PES ?

422 vizualizari