Despre

—————————————————

Salutare, numele meu este Paul Șuteu, am 29 de ani și îmi spun “acasă” în minunatul oraș Bistrița. În viața de zi cu zi, mă găsești pe drumurile Europei ca șofer profesionist internațional, iar când nu sunt la volan, îmi dedic timpul pasiunii mele pentru blogging.

Adevărul este că povestea mea în lumea blogosferei a început în 2011, iar pe acest blog postez din Ianuarie 2014.
Îmi plac lucrurile simple și frumoase, așa că încerc să păstrez această atmosferă și în ceea ce scriu.

Despre mine? Ei bine… Aș îndrăzni să afirm că mă regăsești printre acei oameni care își câștigă încrederea cu greu, dar odată ce o faci, descoperi un prieten dedicat și un tovarăș de încredere. Deși nu sunt mereu cel mai sociabil om din cameră, reușesc să mă integrez ușor și să țin conversații captivante pe subiecte diverse. Sunt un entuziast al internetului și tehnologiei, iar când nu explorez online-ul, mă găsești pasionat de fotbal, pe care încerc să-l practic cu consecvență în timpul meu liber.

Ca șofer de camion, am străbătut o bună parte din Europa, iar călătoriile lungi, deși obositoare uneori, mă fascinează. Îmi place să mă las inspirat de peisajele diverse și să adun amintiri pe roți, în timp ce explorez locații noi. În esență, sunt un călător incurabil, mereu pregătit pentru următoarea aventură pe șosea!”

Așa că pe scurt, acesta sunt eu… Sper să găsești plăcere în ceea ce postez pe aici!