Despre

Ma numesc Suteu Paul, am 28 de ani, locuiesc in Bistrita si lucrez ca sofer profesionist international si blogger part-time.

Scriu pe acest blog din Ianuarie 2014, insa eu aveam sa descopar blogosfera in 2011 cand am pornit de altfel primul meu blog.
Imi place sa cred ca am o viata simpla si frumoasa. As putea scrie orice despre oricine, insa daca e sa vorbesc despre mine imi e foarte dificil, tocmai de aceea am sa fiu scurt si la obiect.

Ei bine..
Sunt un tip caruia ii castigi foarte greu increderea si in aceeasi masura si prietenia. Desi nu sunt cea mai sociabila persoana pe care o poti cunoaste, reusesc foarte rapid si simplu sa ma integrez in grupuri de oameni si sa port o conversatie in functie de subiect. Iubesc internetul, tehnologia si tot ce tine de aceasta ramura. Imi place foarte mult sportul, in special fotbalul si fitness-ul, iar in timpul liber incerc sa le practic cu strictete..
Ca sofer de camion am vizitat pana acum o mare parte din Europa, ador sa fac asta, ador sa conduc si sa descopar locuri noi, desi drumurile lungi sunt obositoare.

  • Tin cu FC Liverpool FC Liverpool
  • Imi place pizza pizza
  • Pasionat de offroad OffRoad

Nu am idoli, actori, muzicieni preferati insa stiu sa apreciez si sa sustin ceva de bun gust. Nu imi plac persoanele nepunctuale, mincinosii si cei falsi.

Cam atat..

Sper sa-ti placa ce scriu.