Doar pe Precisa.ro găsești microscoape și distilator oenologic de înaltă precizie

Munca în laboratoarele de cercetare este minuțioasă și implică mai multe detalii decât s-ar crede la o primă vedere. Astfel, persoanele care lucrează în laborator au nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte de protecție și de o igienă impecabilă a locului de muncă. Mai apoi vorbim de dotările laboratorului respectiv, care trebuie să reprezinte emblema calității la toate instrumentele folosite.

Nu în ultimul rând, contează cine este furnizorul acestor ustensile care se folosesc în mod special doar în laboratoarele de cercetare. Un furnizor de încredere este Precisa, care, în magazinul său online, are doar produse certificate. Să aruncăm și noi un ochi la această ofertă.

Distilatoare oenologice – ce sunt acestea?

În general instrumentele folosite în laborator sunt cele care oferă informații complete despre analiza anumitor produse, cum ar fi produsele alimentare, dar și altele. De exemplu, un distilator oenologic este deosebit de util în orice laborator care se respectă, deoarece acesta oferă informații complete despre componentele aflate într-un lichid.

Mai precis, distilatorul oenologic măsoară aciditatea volatilă și acidul sorbic, în felul acesta se știe exact ce conține fiecare lichid pe care obișnuim să îl bem. El asigură o distilare eficientă a băuturilor alcoolice, cu ajutorul circuitului de răcire optimizat și, în același timp, este precis în a oferi informații complete privind conținutul de alcool.

Fiind fabricat cu materiale de calitate și livrat de pe Precisa.ro, rezistă la temperaturi și presiuni neobișnuite, deoarece carcasa exterioară este confecționată din oțel inoxidabil.

Ce componente importante conține un distilator

În momentul comandării unui distilator oenologic, acesta va fi livrat cu toate accesoriile incluse. Ne referim aici la tuburi de distilare, furtunuri de conectare și rezervor de apă. Este inclusă și o pompă pentru automatizarea apei de diluare, de asemenea și un sistem de economisire a apei de răcire.

Distilatorul oenologic mai este dotat și cu un generator de aburi încorporat care are o putere ce poate fi reglată în funcție de necesități. Acest generator controlează automat nivelul apei.

Echipamentul este prevăzut și cu un microprocesor care are funcția de controler. Ecranul LCD poate fi citit și interpretat ușor de către specialiști.

Un instrument precis, la standarde europene și certificat din punct de vedere calitativ, acest distilator oenologic nu poate lipsi din nici un laborator de performanță.

Aparatură de laborator și materiale didactice

Precisa oferă clienților săi o gamă variate de materiale și instrumentar care poate fi folosit în siguranță în orice laborator. Ne referim aici la sticlăria de laborator, la microscoape, diverse kituri și teste rapide, materiale de protecție și consumabile de laborator.

Școlile și liceele pot beneficia de materiale didactice, cum ar fi trusele de laborator pentru fizică, chimie și biologie. De asemenea, diverse mulaje anatomice, dar nu numai pot fi comandate tot de pe site-ul Precisa.

Pentru anumite produse se pot cere cotații de preț cu ajutorul formularului prezent pe site sau cere anumite informații mai detaliate. Promoțiile sunt atractive, nu le ratați.

Pentru comenzi,dar și alte informații, se contactează pagina oficială Precisa.ro.

Contact: office@precisa.ro

437 vizualizari