E imposibil sa zbori, totusi atat de simplu

Cu ajutorul internetului, achizitionarea de bilete pentru avion este de o usurinta iesita din comun. In nici 10 minute, visand cu desavarsire la destinatia unde urmeaza sa zbori cu avionul, biletele tale de avion sunt achizitionate si nu ramane decat sa te prezinti in aeroport si sa decolezi.

Omul se naste cu dorinta de a zbura. Cel putin pentru cateva secunde. Probabil e un sentiment placut, totusi aproape imposibil de pus in aplicare ca doar suntem oameni, nu pasari. Ma gandesc ca de-asta platesc unii oameni multi bani pentru cateva minute de paragliding. Sunt de acord ca senzatia e unica si iti da un sentiment de libertate si fericire.. dar mai e ceva.
Sunt insa sceptic si nu ma las vrajit de gandul ca intr-o zi “imi vor creste aripi” si voi zbura, pentru ca o sa fiu paranoic, nicidecum fericit, de-asta las de o parte visele si idealurile si vreau ca fericirea mea sa fie directionata catre o destinatie de zbor. Cu avionul, fireste. Vreau sa zbor catre ceva anume, un loc in care imi doream de multa vreme sa ajung.

Look-for-cheap-deals-on-air-line-tickets-before-booking (1)Intotdeauna mi-am dorit o vacanta cu o destinatie urbana in marile orase ale Europei, in special cele cu o istorie aparte, cum ar fi Roma, Paris, Barcelona sau Londra. Si cum astfel de excursii sunt destul de costisitoare, m-am multumit si cu un city-break in Sighisoara sau Sibiu la un pret mai redus. Dar da.. pentru oraselele astea n-am folosit ca mijloc de transport avionul.

Acum preturile la biletele de avion au scazut semnificativ si pentru ruta Bucuresti-Barcelona, preturile incep de la 120 euro, iar tarifele sunt actualizate frecvent in functie de data zborului. V-am zis, acum cu ajutorul internetului poti face o multime de lucruri care inainte te supuneau la ore intregi de asteptat. Acum poti accesa pe internet pagini ce se ocupa cu achizitionarea biletelor de avion, astfel veti stii daca ofertele disponibile se potrivesc nevoilor tale de calatorie.

Anul viitor m-ar tenta sa fac o excursie in Paris. Am dat o geana pe net sa vad ce preturi au la biletele de zbor, iar preturile pentru ruta Bucuresti-Paris incep de la 85 euro, cel putin asa am gasit aici. Mi se pare ieftin zborul si sper ca pana la anul viitor sa fie si mai ieftin, astfel pot zice ca imbin utilul cu placutul si zbor cu avionul si vizitez si Parisul.

Parerea mea e ca atunci cand zbori cu avionul, e ca si cum ai mai trai o a doua viata. Te ridici de la pamant, esti fericit si totusi nesigur in timpul zborului, dar stii ca finalul te va duce acolo unde ti-ai dorit de multa vreme. Banuiesc ca asta vrem toti de la viata. Sa ajungem undeva.

332 vizualizari