Echipamente profesionale de feliere a mezelurilor

Maxigel, furnizor de vanzare de echipamente profesionale si face parte din una din cele mai importante asociatii internationale a consultantilor in domeniul alimentatiei si ospitalitatii, aceasta adresandu-se numai persoanelor juridice.

Cu o gama variata de produse de mare calitate, Maxigel beneficiezi totodata de consultanta tehnologica de specialitate, oferita de personal certificat de catre TÛV Rheinland Romania pentru managementul igienei in industria alimentara, conform HACCP si ISO 22000.

Maxigel ofera spre vanzare produse de taiere, racire a carnii cum ar fi masini de tocat carne, feliator mezeluri sau vitrina frigorifica verticala oferind cel mai bun raport calitate / pret pentru echipamentele de care ai nevoie.

Pentru consultanta si comenzi, Maxigel are  showroom-uri in marile orase din tara in care poti vedea intreaga gama de produse si echipamente pe care le ofera spre vanzare.

De ce sa alegi Maxigel ?

Pentru a atinge cele mai bune performante in domeniu, pentru a ii pune in valoare talentul, pentru a fi apreciat la adevarata valoare un profesionist are nevoie de echipamente de calitate. Acesta este motivul pentru care adevaratii profesionisti aleg Maxigel, pur si simplu vor cele mai bune echipamente

Perspectiva Maxigel privind parteneriatul client-furnizor merge mai departe de momentul achizitiei si include in mod necesar sprijinul permanent in exploatarea echipamentelor, asigurarea serviciilor post vanzare care fac posibila maximizarea investitiei.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.