Premium

Ești panicat că urmează un eveniment important și ai nevoie de o programare ? Stailer te ajută să o obții rapid!

Stailer este o platformă online, o inovație în materie de programări hair & beauty. Dacă până acum erai obișnuit să suni la saloane, să primești răspunsuri negative, să aștepți zile sau chiar săptămâni să ai parte de un serviciu, află că acum nu mai este cazul.

Cei ce au conceput Stailer sunt și ei oameni ce au trecut prin asta și au avut o revelație. Exista o ineficiență între comunicarea dintre clienți și stiliști pentru a obține o programare, care să fie în beneficiul ambelor părți. Stiliștii pierdeau clienți, în timp ce aceștia mergeau la evenimente cu improvizații făcute acasă, fiindcă stilistul lor nu era disponibil. Oricine știe că îmbunătățirea look-ului nu se compară cu lucrările realizate la salon nici la capitolul aspectului, nici la cel al rezistenței.

Iată de ce e cazul să renunți la metodele tradiționale de a obține o programare

Stailer înglobează mai toate serviciile pe care ți pe poți imagina, ca tu să îți faci o transformare completă, din cap până în picioare, într-o singură săptămână dacă îți dorești. Tu ești cel care trebuie să dispună de timp, asta e tot. Nu mai ești tu condiționat de agenda stiliștilor pe care îi știai prin oraș. Cu un simplu search pe www.stailer.ro, folosind filtrele de căutare precum genul, ora și data, serviciul dorit și locația, platforma îți pune în fața ochilor saloanele din oraș gata să te primească oricând.

Stailer este așadar cel ce te salvează în urgențe ale look-ului, dar și într-o zi banală când ieși de la muncă și vrei să te răsfeți puțin. Datorită vremii schimbătoare, radicalilor liberi, precum și a altor factori ce țin de organism, structura părului tău poate fi afectată. Părul devine fragil, lipsit de vitalitate și strălucire și chiar se electrizează. Pentru a-ți îmblânzi podoaba rebelă și pentru a o face radiantă din nou, ai nevoie de tratamente cu keratina pentru par in Timisoara, de exemplu.

O singura platformă, numeroase beneficii pentru tine

Stailer este complet gratuit, ușor de utilizat, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Îți poți face o programare și fără cont, dar acesta vine cu mai multe avantaje. Te ajută să vezi pe unde ai mai fost și îți poți seta chiar și remindere ale programărilor. Platforma îți pune la dispoziție informații utile ale fiecărui salon în parte, poze, preț și chiar și locația Google Maps ca să nu te pierzi căutând.

Cu Stailer ai și posibilitatea de a anula programările fără să dai explicații și telefoane incomode. Stilistul este anunțat în timp util și tu nu îl încurci cu nimic. La fel se întâmplă și în cazul în care stilistul întâmpină o problemă. Tu ești anunțat din timp, ca să realizezi o altă programare rapid, tot cu Stailer.

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro ca să descoperi mai multe sau scrie un e-mail echipei la support@stailer.ro pentru alte detalii în legătură cu platforma.

Etichete

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

2 comentarii

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 27 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.

Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.