Folie anticondens pentru acoperisuri

Acum ca a sosit toamna de ceva vreme cu ale ei ploi si temperaturi scazute, ne pregatim incet pentru o iarna geroasa, asa cum se anunta de ceva vreme. Cu toate aceste schimbari de vreme si temperatura pentru cei care stau la casa sau la ultimul etaj al blocului poate fi dificil sa isi mentina o temperatura potrivita in casa si sa evite condensul pe pereti si aparitia nedoritelor puncte de mucegai, asta datorita caldurii din incaperi si a frigului de afara. Pentru a ne feri de asa ceva e nevoie sa utilizam produse de buna calitate si sa le montam corect. Recomand aplicarea unei folii anticondens montata pe acoperis pentru ca iarna aceasta sa va puteti bucura de confort si pentru a evita cojirea peretilor sau umezeala.

Aceasta folie anticondens are rolul de a ventila si de a prelua condensul format, oferind protectie impotriva infiltratiilor cu apa. Folia anticondens poate absorbi cantitati considerabile de umezeala si o elimina fara probleme. Dinspre exterior aceasta protejeaza termoizolatia atat de ploaie,oricat ar fi de abundenta, cat si de ninsoare. Dupa parerea mea este un accesoriu obligatoriu inca de la inceperea unei constructii, atunci cand se monteaza acoperisul, pentru o durata mai lunga de viata a cladirii.

Cateva functii pe care le are folia anticondens:
-ventileaza si elimina condensul acumulat
-elimina vaporii acumulati accidental in astereala
-impiedica intrarea inapoi in astereala sau termoizolatie a vaporilor eliminati
-protejeaza astereala,capriorii si materialul termoizolant al acoperisului de eventuale scurgeri ale ploii sau umezelii

Folia anticondens este foarte utila dar si usor de montat. Aceasta se achizitioneaza in fasii si se monteaza orizontal incepand de la streasina, de jos, pana la coama acoperisului. La imbinarea foliilor trebuia ca fiecare folie sa depaseasca peste urmatoarea cel putin 10 cm pentru o buna functionare si o montare corecta. Dupa aplicarea foliilor, sau in timpul aplicarii, de pot monta sipcile verticale fiind urmate de montarea contrasipcilor.

Pentru un produs util si de durata, pretul acestei folii este unul rezonabil iar toate informatiile despre achizitionare online, transport si montare pot fii aflate contactand agentii de vanzari.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.