Frigiderele de la Beko

De cand sunt mutat la casa mea, vreau sa spun ca nu am cumparat prea multe electrocasnice pentru ca majoritatea au fost oferite de parinti. Totusi cu timpul am reusit sa schimb electrocasnice de mici dimensiuni cum ar fi mixere, aspiratoare sau aparate de cafea. De ceva timp ma bate gandul sa schimb frigiderul deoarece actualul e foarte vechi, iar factura la curent ar putea fi “mai placuta” la vedere daca totalul acesteia ar fi mai mic cu cativa zeci de lei.

Cu totii am avut electrocasnice vechi cumparate dupa revolutie. Frigidere, combine frigorifice sau masini de spalat rufe Albalux. Acestea au fost fabricate dupa standarde vechi care acum sunt de domeniul antichitatii. Acestea consumau si consuma chiar si acum foarte multa energie electrica, chiar daca unii vor zice ca inca fac fata dupa 20-30 de ani. Da, intradevar sunt de durata, dar si cand faci economie la curent si calitatea e alta, parca altfel te bucuri de un bun pe care-l detii.

Mie-mi place sa achizitionez produse de calitate si mai ales de renume. Chiar daca dau cu cateva sute de lei in plus pe un frigider de marca, stiu ca acesta ma va tine mult si bine, iar conditiile sale de intretinere sunt simple.
Am gasit un frigider Beko side-by-side ca acesta si vreau sa spun ca aspectul mi-a atras atentia din start. Nu doar ca arata foarte bine, dar e un frigider complex care se potriveste perfect nevoilor mele. Mare, incapator si foarte economic. Clasa energetica A++ isi spune cuvantul.

Iarasi mi-a atras atentia la acest frigider Beko, sistemul de racire No Frost, care impiedica formarea ghetii in interiorul aparatului frigorific, astfel incat nu va mai fi necesara dezghetarea periodica, lucru care-l faceam frecvent la vechiul frigider.

De asemenea apreciez faptul ca nu multi producatori ofera garantie peste 3 ani la produsele lor. Beko ofera 5 ani garantie pentru aparatele electrocasnice din gama, iar asta imi castiga la maxim increderea.

361 vizualizari