Generatoare de curent

In urma cu doi ani de zile, undeva pe la finele lunii Mai, impreuna cu niste prieteni ne-am hotarat sa mergem pentru cateva zile la o cabana din Colibita. Toate bune si frumoase, cautam pe net o cabana la un pret bun pe 3 zile, sunam daca este disponibila in perioada dorita si ajungem la intelegere cu proprietarul.

Dupa ce am cumparat toate cele necesare, mancare, bautura ajungem si la locul cu pricina. Eram 6 persoane, si 3 camere disponibile, 2 intr-o camera – era acceptabil. Cabana arata relativ bine, avand in vedere ca am cautat ceva ieftin pe o perioada scurta, insa lasa totusi de dorit si se puteau aduce unele imbunatatiri de aspect si al dotarilor. Va spun, cabana nu era legata la o retea de apa, desi suntem in secolul 21.. astfel trebuia sa mergem vreo 500 m la o casa dupa apa. In fine, nici curentul nu era cine stie ce, tot timpul sarea siguranta si unul dintre noi era nevoit sa mearga sa o ridice iarasi.

Pana a doua zi cand a venit o vreme parca desprinsa din Arca lui Noe. Atunci s-a luat curentul de tot si nu mai vedeam la 2 pasi inaintea noastra. Tot balciul asta a tinut toata noaptea, inclusiv a doua zi pana dupa-masa si noi am ramas asa, uitandu-ne unul la celalalt. Ce bine era daca aveam cu noi un generator de curent portabil trifazat, dar cine s-a gandit ca o sa fie asa.. E drept puteam sa imprumutam de undeva sau sa macar sa dam o cautare pe internet la un pret generator electric si puneam mana de la mana sa luam unul.

In fine, e bine ca au remediat curentul pana la urma si am mai avut timp o zi de distractie, dar totusi o zi a fost pierduta si a contat.
Chiar de curiozitate, cand am ajuns acasa am dat o cautare pe Google la generatoare. Am dat click aici si s-a deschis o intreaga lista de generatoare la preturi bune. Poate data viitoare vom fi mai atenti si nu se va mai intampla acest lucru.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.