Grija mare la parole

Securitatea conturilor tale este foarte importanta, de aceea e bine ca atunci cand te inregistrezi undeva sa iti alegi o parola cat mai puternica si greu de aflat pe care sa o stii numai si numai tu. Eu cel putin pana sa o patesc, am avut parole slabe si usor de depistat iar acest lucru m-a dus la pierderea unor conturi destul de importante. Acum m-am invatat minte si aleg numai parole complexe formate din peste 8 caractere + cifre si semne de punctuatie. – Foarte greu de aflat, aproape imposibil.

Am observat la unele persoane ca au prostul obicei sa-si salveze parolele in browser imediat ce se logheaza undeva. Nu recomand acest lucru deoarece pentru un stalker ca mine sau ca oricine altcineva ce doreste sa aiba acces la contul respectiv, ii e foarte usor sa gaseasca parola si sa primeasca acces la datele tale. Cel mai bine e sa retii parola si in general recomand sa fie aceeasi parola la majoritatea conturilor importante. Nu cred ca are rost sa ai 5 conturi cu 5 parole diferite – Am avut si eu asa ceva si le-am uitat sau le-am incurcat intre ele, deci cel mai bine e sa ai una si buna.

Asadar, incercati pe cat posibil sa nu salvati in browser parolele de la contul de Facebook, blog, banca sau orice alt cont inregistrat pe o pagina importanta cu acces la datele dvs.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.