Hai să vezi ce mai este nou în industria frumuseții cu platforma Stailer

Cine încă nu a auzit de plaforma Stailer sau a auzit dar încă nu a accesat-o, este timpul să afle și să știe care sunt beneficiile acesteia. Industria de hair and beauty a fost tot timpul un subiect de interes pentru oricare dintre noi, pentru că ne place că uneori să apelăm la saloanele de înfrumusețare pentru a adăuga un plus de frumusețe sau pentru a face o schimbare, de ce nu.

Este adevărat că perioada pandemiei ne-a învățat fără să ne dorim prea mult să fim proprii noștri stiliști, însă nu se compară cu experiența unei persoane care lucrează în acest domeniu, plus că acasă parcă nu avem parte de aceeași relaxare așa cum avem la un salon de beauty.

În perioada pandemiei oamenii de afaceri din acest domeniu s-au reprofilat sau au renunțat la business, iar multe persoane au rămas fără salonul sau stilistul preferat.

Dacă salonul la care mergeai nu mai există, cu ajutorul platformei online www.stailer.ro  ai oportunitatea să îți găsești un nou stilist în materie de beauty care îți oferă unele dintre cele mai bune servicii.

Ce îți oferă în plus platforma Stailer

Ce ne lipsește nouă zilnic și ne plângem că nu ne putem finaliza toate sarcinile? Timpul! Stailer ne oferă, în primul rând, timp în plus, adică, nu vei mai fi nevoit să îți faci timp pentru a suna la saloane de înfrumusețare pentru a găsi un loc liber și pentru tine, deoarece cu Stailer te programezi oricând, la orice oră din zi sau din noapte, fie că ești în pauza de la birou, în metrou, la cumpărături sau în pat, în mai puțin de 5 minute.

Dacă atunci când dădeai un telefon la un salon de beauty, te costa timp și bani, află că platforma Stailer este 100% gratuită și nu te condiționează sub nicio formă. Chiar și persoanele fără cont o pot folosi.

Platforma online Stailer oferă o gamă largă de servicii pe această nișă inclusiv și pentru bărbați.  Vezi  aici lista saloanelor din Bucuresți, Cluj Napoca, Iași, Oradea și Timișoara. Pe lângă timpul pe care ți-l oferă, cq să îți poți organiza o zi în funcție de agenda și prioritățile tale, cu Stailer te programezi la orice oră și  zi aleasă doar de tine.

Plus că dacă intervine ceva în programul tău, poți anula programarea oricând, fără a ți se percepe vreun cost.

Persoanele care au un program încărcat în fiecare zi, ca să nu uite, își pot seta remindere pentru a nu uita de programare.

Există și persoane sceptice, care spun nu la ceva nou, însă Stailler s-a gândit și la acest lucru, astfel că poți accesa platforma și poți găsi toate detaliile de care ai nevoie. Găsești fotografii de la orice salon în parte, durata serviciului, prețurile, stiliști specializați în domeniu, cât și recenziile persoanelor care au accesat deja platforma Stailer.

Suntem într-o continuă mișcare, trăim în secolul vitezei, iar stresul este nelipsit pentru fiecare dintre noi. Însă avem nevoie și de puțin timp pentru noi, ca să ne relaxăm și să uităm de gândurile negative pentru ca organismul nostru să poată funcționa la cote maxime.

Ia-ți doza de relaxare de la un salon de înfrumusețare. Fie că îți dorești un masaj de relaxare, o schimbare de look sau o manichiură, Stailer te programează conform dorințelor tale.

Contact:

support@stailer.ro

405 vizualizari