Hainele, asa cum ar trebui sa fie

Intotdeauna m-am considerat un tip modest cand a fost vorba de ce tinuta o sa port in ziua respectiva. Fie ca trebuie sa merg la un eveniment, nunta sau o petrecere fie ies in oras, sunt atent mereu sa aleg o imbracaminte adecvata in care sa ma simt cat mai lejer.

Mama are mereu grija ca hainele sa fie intodeauna curate si si calcate pentru a fi cat mai elegante. Pentru lucrul asta, m-a sacait mai bine de jumatate de an sa intru pe net si sa fac comanda la o statie de calcat noua pentru ca cea veche, clar a dat ortul popii..
Bineinteles ca am comandat masina de calcat respectiva, un Philips destinat pentru orice articole de imbracaminte din matase, lana, bumbac, casmir si altele, in orice ordine fara a fi nevoie de reglarea temperaturii.

S-a simtit diferenta imediat dupa ce mama mi-a calcat primele haine. Se vedea ca sunt mult mai bine calcate, datorita noii tehnologii cu abur pe care vechiul fier de calcat nu o avea, dovada o face si gratie urmatoarelor functii: varf cu precizie tripla, distribuire uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a talpii de calcat si aburul continuu.

Este excelent, acum imi pare rau ca nu am reusit sa il comand mai repede, dar nu a fost tarziu nici acum. Oricum mi s-a mai propus ca in viitorul apropiat urmeaza sa comand si un fier de calcat voiaj, care cat mai probabil e creeat pentru a fi transportat oriunde vom calatorii.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.