Hainele, asa cum ar trebui sa fie

Intotdeauna m-am considerat un tip modest cand a fost vorba de ce tinuta o sa port in ziua respectiva. Fie ca trebuie sa merg la un eveniment, nunta sau o petrecere fie ies in oras, sunt atent mereu sa aleg o imbracaminte adecvata in care sa ma simt cat mai lejer.

Mama are mereu grija ca hainele sa fie intodeauna curate si si calcate pentru a fi cat mai elegante. Pentru lucrul asta, m-a sacait mai bine de jumatate de an sa intru pe net si sa fac comanda la o statie de calcat noua pentru ca cea veche, clar a dat ortul popii..
Bineinteles ca am comandat masina de calcat respectiva, un Philips destinat pentru orice articole de imbracaminte din matase, lana, bumbac, casmir si altele, in orice ordine fara a fi nevoie de reglarea temperaturii.

S-a simtit diferenta imediat dupa ce mama mi-a calcat primele haine. Se vedea ca sunt mult mai bine calcate, datorita noii tehnologii cu abur pe care vechiul fier de calcat nu o avea, dovada o face si gratie urmatoarelor functii: varf cu precizie tripla, distribuire uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a talpii de calcat si aburul continuu.

Este excelent, acum imi pare rau ca nu am reusit sa il comand mai repede, dar nu a fost tarziu nici acum. Oricum mi s-a mai propus ca in viitorul apropiat urmeaza sa comand si un fier de calcat voiaj, care cat mai probabil e creeat pentru a fi transportat oriunde vom calatorii.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Paul

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.