Iata de ce sa alegi articole de birou de la stabledesk.ro pentru o productivitate sporita

In prezent, multe dintre locurile de munca actuale se desfasoara strict la birou. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, munca la birou presupune ore intregi petrecute stand pe scaunul de birou, in fata unuia sau mai multor calculatoare.

Aceste lungi ore petrecute la birou isi fac simtita prezenta mai ales dupa o perioada de timp, cand incep durerile de spate, ale gatului sau ale capului, iar cauzele ce stau la baza acestora sunt diverse. Poate fi vorba de scaunul inconfortabil, insa daca acesta a fost inlocuit recent cu unul nou, ergonomic, nu mai exista aceasta problema.

Statul in picioare la munca –  benefic pentru sanatate?

Totusi, de ce sa nu incerci sa devii mai productiv si sa incerci statul in picioare la munca? Poate parea bizar la o prima vedere, insa studiile in domeniu au aratat faptul ca statul in scaun la birou pentru multe ore favorizeaza aparitia sedentarismului si a problemelor de sanatate ce rezulta de aici. Probabil nu consideri statul in scaunul de birou o problema in prezent, insa vei observa ca, odata cu trecerea timpului vor aparea probleme legate atat de sanatate, cat si de productivitate.

Daca nu iei masuri din timp pentru aceste probleme, exista riscul ca acestea sa se agraveze si sa fie nevoie chiar sa te prezinti in cabinetul medicului. Din fericire, exista solutii si pentru aceasta situatie, de pilda achizitionarea unor articole de birou de pe site-ul oficial stabledesk.ro. Aici vei gasi o intreaga gama de produse care sa creeze un mediu de lucru propice in care sa iti desfasori sarcinile de zi cu zi. De pilda, un birou reglabil este un articol practic pe care il poti alege daca esti adeptul statului in picioare. Beneficiile acestuia sunt numeroase, insa pot fi aminitite principalele:

  • Previne aparitia disconfortului si a durerilor de spate;
  • Diminueaza riscul aparitiei bolilor cardiovasculare;
  • Imbunatateste nivelul de energie din corp;
  • Creste nivelul de concentrare si atentie;
  • Imbunatateste circulatia sangelui;
  • Reduce oboseala.

De ce sa alegi un suport de monitor de la StableDesk?

In schimb, ai simtit cum gatul ti-a ramas intepenit sau amortit de fiecare data cand te intorceai acasa? Daca ai trecut prin asa ceva, inseamna ca o problema poate fi reprezentata de suportul de monitor ales in mod necorespunzator pentru cerintele si nevoile tale.

La aceasta intrebare, raspunsul este unul foarte simplu: pentru ca vei avea doar de castigat. Exista un numar mare de avantaje de care te vei putea bucura daca alegi un astfel de accesoriu practic.

  • Productivitate sporita – cand te simti confortabil la birou, nu vei mai putea fi distras de alti factori si vei avea o concentrare mai buna. De asemenea, avand o pozitie confortabila, nu te vei mai simti apatic, obosit, ba chiar nivelul de energie va creste semnificativ.

 

  • Diminuarea tensiunii musculare de la nivelul capului si gatului – acesta este prntre principalele beneficii pe care le aduce un suport monitor pentru birou. Intrucat vei putea pozitiona ecranul/ecranele calculatorului intr-o pozitie favorabila, nu va mai fi nevoie sa te apleci sau sa iti ridici privirea pentru o vizibilitate optima. Astfel, oboseala si tensiunea musculara nu isi vor mai face simtita prezenta, iar tu vei simti o imbunatatire considerabila.
  • Mediu de lucru mai organizat – stii deja faptul ca unele birouri nu dispun de un spatiu mare, in care sa te poti desfasura in voie. Insa, chiar si asa, poti valorifica spatiul pe care il ai la dispozitie intr-o maniera practica astfel incat sa iti desfasori activitatile in conditii optime.

Asadar, alege StableDesk daca si tu ai in plan reamenajarea biroului pentru a beneficia de conditii optime de munca.

Contact:

0762 972 628

197 vizualizari