Iluminarea incaperilor

Iluminarea incaperilor si in general a companiilor sau a salilor foarte mari este foarte esentiala. In mod normal orice incapere de mari dimensiuni ar trebui echipata corespunzator cu corpuri de iluminat de siguranta. De obicei aceste corpuri de ilumina de siguranta cu LEDuri se amplaseaza in spatii publice, magazine, hoteluri, birouri etc. Inscriptionarea dispersorului poate fi diferita in functie de cerintele clientilor. Corpurile de iluminat functioneaza alimentate de la reteaua electrica, iar cand nu mai este prezenta tensiunea de retea, alimentarea LEDurilor se face de la acumulatori.

Electromax, are cu mult peste 14 ani de activitate in domeniul iluminarilor spatiilor si incaperilor, devenind astfel unul dintre producatorii importanti de sisteme de iluminat cu LEDuri de inalta iluminare. Pe langa sistemele profesionale pe care le produce si comercializeaza pe intreg mapamondul (iluminat pentru medii cu potential exploziv, iluminat pentru aeroporturi si balizaj), Electromax va supune atentiei gamele sale de produse: proiectoare led, iluminat stradal, ambiental si arhitectural.

Pentru ca este o firma care respecta cerintele clientilor, Electromax, ofera consultanta si simulari pentru a gasi impreuna cu clientul optimul in ceea ce priveste nivelul de iluminat, consumul si investitia initiala. Astfel daca doresti sa faci ceva deosebit, Electromax va poate impartasii din experienta acumulata dealungul anilor. Oferta pentru solutii de iluminat o constituie in zone cu atmosfere cu pericol de explozie, in domeniul minier sau in balizarea aeroporturilor si ofera produse si pentru iluminat industrial, comercial sau de birouri.
Pentru iluminatul de balizaj, sunt necesare echipamente specifice cum ar fi de exemplu un intrerupator crepuscular optional pentru corpurile de balizaj, fiind capabil sa comute alimentarea unui grup de balize printr-un releu. Releul are doua intrerupatoare NC/NO complet separate. Este compatibil cu corpuri de balizaj tip A (simpla si dubla) si cu cele de tip B alimentate la 48V DC.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.