Imbracaminte de sezon

Acum e clar. Sezonul rece a inceput pare ca de multa vreme si odata cu el a inceput prima mea raceala de anul asta. E drept, eu inca ieseam afara cu hainele de azi-vara, si da.. eram ferm convins ca ma voi raci. In fine, acum m-am invatat minte si am inceput sa imbrac hainele mai groase de sezon.

Problema e ca as avea nevoie de o geaca noua si cel mai probabil zilele urmatoare ma voi aventura prin cateva magazine din oras sa vad cateva modele de geci barbati. Pe mine intodeauna m-au enervat cumparaturile de haine si de fiecare data cand ajung acasa, am o durere ingrozitoare de cap si constat ca am facut o alegere gresita ca am ales, geaca X, pantalonii Y, desi pana la urma sunt nevoit sa le port. Asta e.. Nu imi place shoppingul :))

Pe cand pe latura cealalta, la doamne e ceva la ordinea zilei sa petreaca minute sau chiar ore in sir in magazine pentru a-si cauta imbrcaminte si incaltaminte. Pe mine cel putin ma obosesc lucrurile astea si nu am rabdarea necesara ca ele sa-si caute geci de piele, botine cu siret sau mai stiu eu ce minuni. Eu sunt pe principiul, “vazut – placut – luat”.

466 vizualizari