Imprimante de etichete | Imprimante termice si case de marcat

In orice fel de intreprindere ce are ca scop vanzarea de produse, etichetarea acestora joaca un rol foarte important. In primul rand pentru a eticheta produsele, e nevoie de o imprimanta de etichete. Aceasta imprimanta de etichete este utilizata pentru imprimarea codurilor de bare sau a informatiilor companiei pe etichete de produs, etichete de inventar, etichete de urmarire si asa mai departe. Folosite intr-o paleta foarte larga de aplicatii imprimantele de etichete pot printa cu usurinta atat imagini cat si traduceri, preturi, bilete de acces sau etichete RFID.

O companie cu vanzari foarte rapide si de cantitati mari o sa aiba nevoie de foarte multe role termice pentru a inlocui la casele de marcat si la imprimanta de etichetari. In general rolele termice sunt compatibile cu majoritatea caselor de marcat.

In aceasta industrie a caselor de marcat si a imprimantelor de etichete, producatori precum Zebra, TSC, Toshiba sau Citizen apar cu oferte de imprimante de etichete la preturi bune, multumind astfel o multime de companii din intreaga lume ce folosesc in aplicatii de productie aceste imprimante si case de marcat.

Imprimantele termice, pot fi folosite in restaurante, cluburi, baruri, cafenele, departamente, ca parte integrata a unui sistem POS sau de sine statatoare. Aceste imprimante sunt destinate tiparirii de bonuri sau note de plata fara ribon imprimand hartia prin transfer termic direct.
Accesibile in retea prin LAN (Ethernet), Wireless (WiFi), USB, Serial (RS232) sau chiar Paralel (LPT) imprimantele termice POS se remarca ca fiind echipamente foarte rapide si fiabile
Aceste preturi pentru imprimante termice incep de la 600 RON.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.