Din lume Personale

In Sighisoara e plin de cersetori, tigani si oameni ciudati

Am vizitat zilele trecute orasul Sighisoara, dar printre frumusetile istorice pe care le poti vizita, m-am intersectat cu o multime de cersetori, tigani si oameni ciudati.
Nu inteleg de ce nu poti merge linistit sa vizitezi ceva sau sa stai la o cafea pe o terasa fara sa auzi dintr-o parte “Imi dai un leu ?” “Nu imi cumperi ceva de mancare..”. Si nu o data, de doua ori, de foarte multe ori in nici 2-3 ore cat am stat pe acolo. Inclusiv in timp ce eram la semafor am fost acostati de un tiganete de maxim 12 ani, foarte vulgar, indraznet si lipsit de rusine.

E plin de astfel de ciudati, parca de acolo s-ar fi inspirat Cartoon Network pentru desenul animat Curaj Cainele Fricos..
Sunt agresivi, agaseaza turistii si e nasol. Cred ca oricate amenzi primesc, nu le plateste nimeni si zilnic se repeta problema.
Imi pare rau pentru acest lucru, ma deranjeaza ca in foarte multe orase istorice in principiu prin centre sunt foarte multi astfel de oameni care mai si locuiesc acolo, in acele case istorice. Nu inteleg cum primaria a acceptat acest lucru. Acelasi lucru e si pe la Bistrita, dar imi pare rau sa o spun, in Sighisoara e grav.

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

Adauga un comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.