itgstore.ro – site-ul cu de toate

Am primit un urma cu vreo 3 sau 4 luni un card prin posta. Nu mi-am dat seama pe moment ce e, dar a intevenit mama si mi-a zis ca e un card de sanatate. Okay, zic, dar la ce imi e bun acest card ?

Ei bine, acel card pe care cu siguranta il aveti si voi, nu este altul decat cardul national de sanatate care are ca scop principal transparentizarea si eficientizarea fondurilor utilizate in sistemul de asigurari sociale de sanatate. Cardul national de sanatate este codul de acces pentru toate sistemele informatice ale CNAS. El va deveni instrumentul de confirmare a prestarii tuturor serviciilor din sistem (PIAS).

Cautand in continuare informatii in legatura cu acest card, am dat de site-ul itgstore.ro, unde am gasit de vanzare si cititoare carduri de sanatate. Nu ca mi-ar trebuie mie asa ceva, dar zic ca fapt divers pentru ca e o noutate pentru mine si e bine de stiut. Am inteles ca folosirea cardului national de sanatate o sa devina obligatorie incepand cu luna ianuarie 2015. Toti furnizorii de servicii medicale (medici de familie, farmacii, etc.) din Romania vor trebui sa achizitioneze un model de cititor certificat CNAS pana la acea data. De asta zic, ca pana acum nu am folosit deloc cardul si m-am informat din timp.

Cu acest prilej de a accesa acest magazin online de electronice, am mai aflat cate una alta de acele monitoare touch screen de care imi tot spunea un prieten ca are la munca. Nu prea mi-a venit sa-l cred prima data, pentru ca mi s-a parut dubios sa aud de PC cu monitoare touch screen. In fine, stiam de cele de la examenele de la scoala de soferi, dar la PC-uri nu..

In alta ordine de idei, cred ca am sa-i recomand sefului meu acest site, pentru el cauta intr-o zi imprimante matriciale si am observat ca au ei pe site. Preturile mi se par ok, acum ma rog.. alegerea e a lui.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.