Jailbreak iOS 8.1.3, 8.2, 8.3 TaiG

Zilele astea a aparut primul si probabil ultimul kit pentru jailbreak pe iOS 8.1.3, 8.2, 8.3 pana la lansarea 8.4. E vorba de TaiG Jailbreak si e o chinezarie in toata splendoarea.

Pe langa faptul ca iti trebuie o anumita versiune iTunes pentru a exploata idevice-ul mult mai usor, programul are o sumedenie de erori (unele reparate), incompatibilitati si blocari la anumite procente din operatiunea de jailbreak.
Eu unul m-am chinuit cateva ore bune pentru a face jailbreak pe un iPad si doar dupa numeroase incercari si dezinstalari ale softului iTunes, am reusit in sfarsit sa ajung la capat.

jailbreak taig

Altora le-a iesit din prima sau ca in cazul meu dupa cateva incercari, unii nu au reusit deloc. In momentul scrierii acestui articol e disponibila versiunea TaiG v2.1.3, singura care “poate” jailbreak-ui terminalele Apple.

    Ce ar trebui sa stiti inainte de a va apuca de jailbreak pe un terminal iOS cu versiunile mentionate si in titlul.

  • In primul rand trebuie sa stiti exact ce inseamna operatiunea de jailbreak si ca aceasta duce la pierderea garantiei device-ului.
  • Cum am mentionat deja, in momentul scrierii articolului, actuala versiune TaiG V2.1.3 e disponibila si se poate face jailbreak doar cu iTunes 12.0.1 instalat, asadar sa nu aveti alta versiune iTunes decat cea mentionata.
  • Indicat ar fi sa conectati cablul USB intr-un port USB 2.0
  • De asemenea cand efectuati procedura de jailbreak, browser, winamp, torrent si ce mai aveti, sa fie inchise.
  • Lucru foarte important ce trebuie luat in vedere la terminalele voastre, e ca in momentul procedurii jailbreak, sa aveti activata functia “Mod Avion” “Airplane Mode“, sa dezactivati codul de securitate, daca aveti si inchisa functia Find my Phone.

Cam atat ar fi de spus, am mentionat principalele reguli si nelamuriri, in rest tutoriale gasiti pe YouTube sau pe pagina idevice.ro.
Daca aveti intrebari, nu ezitati sa le lasati in comentarii.

348 vizualizari