PlayStation

Jocuri de PlayStation: digitale sau fizice ?

Daca e sa ma intrebi pe mine, as alege varianta jocurilor pe disc, adica cele fizice. Iata si de ce:

Jocurile digitale sau cele pe care le descarci direct din magazinul online PlayStation sunt absolut la fel ca si cele pe disc – in sensul ca ambele ruleaza la fel, preturile sunt la fel sau cu o diferenta foarte mica si nu schimba cu nimic povestea. Totusi, versiunea digitala ramane pentru totdeauna in colectia ta si se poate descarca oricand pe cand cea fizica se poate uza, zgaria, deteriora si rula cu probleme in timp.

In cazul meu altfel stau lucrurile. In momentul de fata e la putere God of War 4 un joc care in clipa in care scriu acest articol costa la eMag 279 lei iar in PS Store exact la fel, deci ot 279 lei. Ideea e alta, eu daca o sa cumpar versiunea fizica voi putea sa ma bucur de joc, de poveste si dupa ce il voi termina de jucat am sa-l pot vinde mai departe cu o suma mai mica dar nu departe de cea care se gaseste in magazine. Adica as putea vinde discul cu harta, cu coduri si depinde ce se ofera, pe olx la 200 de lei de exemplu si tot raman cu ceva. Atata timp cat e inca in trend un joc, dupa ce il termini se vinde si poti sa mai scoti ceva bani. Nu si daca esti colectionar. Dar daca esti colectionar poti alege versiunea digitala.

Eu de catva timp fac acest lucru in special cu jocurile FIFA. Inainte de lansarea celui mai nou joc FIFA, il vand pe precedentul la jumatate pretul sau chiar mai putin si cu inca cativa lei il precomand pe cel care se lanseaza. E mult mai ok, nu ai practic nimic de pierdut si daca nu te atasezi de jocuri asa tare, poate fi o mica afacere care conteaza.

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

Adauga un comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.

Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.