Laptop-uri si tablete ieftine

Suntem in era calculatoarelor si a tehnologiei si lucrul acesta ne usureaza tot mai mult viata de zi cu zi. Imi aduc aminte cand a explodat, sa zic asa, toata aceasta ramura a tehnologiei in Romania, cand aproape tot omul de rand a reusit sa-si cumpere un calculator sau laptop si sa inceapa prima conectare la internet.

Eu recunosc, primul calculator l-am avut destul de tarziu. Cand am avut primul calculator, ceilalti care aveau inainte, deja se reprofilau pe alte chestii si eu abia atunci incepeam sa vad despre ce este vorba cu ” internetu’ „. Nu m-a descurajat lucrul acesta, ba dinpotriva, pe cei mai multi dintre ei i-am intrecut si le repar eu calculatoarele, dar nu vreau sa fie motiv de lauda, doar ca sunt impacat cu gandul ca cei din urma vor fi cei dintai.

Astazi e mult mai usor sa-ti cumperi un calculator sau un laptop. Preturile lor au scazut mult in ultima vreme si acum cu 1000 lei gasesti laptopuri ieftine noi cu specificatii cat de cat bune care pot face fata cu brio, cerintelor clientilor din ziua de astazi.

Acum, doar conexiune la internet sa ai, ca device-uri sunt gramada. Totusi, pentru cei pretentiosi ce vor cea mai buna performanta, exista laptopuri Apple , care stim prea bine ca sunt printre cele mai bune la ora actuala. Insa pentru persoane ca mine, care folosesc device-urile doar pentru media si browsing, o tableta e ideala si foarte sigura. O simpla cautare la „tablete preturi” si gasesti tablete la preturi foarte mici, incepand de la 250 RON..
Bine stiu, sunt ieftine si nu asa performante, dar pentru media si browsing sunt excelente.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.